Poate aia e sefa de se da mare, altfel n-ar avea curaj sa faca gura. prin wasap poti trimite la politie poze cu aia care no poarta si primesc amenda e lege noua
Bai,e angajata, o cunosc pe patroana, de fapt patroni sunt doi, sot si sotie, si nu ii face nimic ca o cunosc pe femeia aia..sunt dintr-un oras mic unde toata lumea se cunaoste cu toata lumea..doar o amenda o mai poate pune pe picioare.
Trebuie dovada filmata pe telefon sa-i arati apoi se rezolva
Daca purtai masca, puteai să-i faci reclamație pentru ca a primit pe cel din fata ta fara masca si nu ia făcut observație. Așa ca mai bine taci, pana data viitoare când tu fiind in regula, o prinzi pe ea in situația ca primește clienți care nu poarta masca. Succes!
Buna. In primul rand cu masca are dreptate. Trebuie purtata pe gura. Masca nu se poarta pe cot. Inchipuie-ti ca te vezi cu un om care tuseste si stranuta. Daca nu are masca toti stropii sar pe tine. Daca are, raman la el in masca. Daca totusi nu are si tu ai, vei inhala mai putine particule de virus si vei face o forma mai usoara. Acum legat de comportamentul vanzatoarei in alte ocazii, cauta numele magazinului pe net si reclam-o pe pagina lui de Facebook sau la seful de magazin, la patron, sunand la nr de pe net.
Pai ti - am raspuns unde poti face reclamatie, daca citesti tot ce am scris. Iar referitor la ce mi-ai raspuns, foarte bine ca ai intrat cu masca dar nube bine ca dupa aia ti-ai dat-o jos. Masca aia e pentru protectia ta. Daca zici ca sefii nu o sanctioneaza, atunci trebuie sa faci reclamatie o data la politie ca lasa oameni fara masca in magazin si apoi la ANOPC pe pagina lor de pe net pentru comportament necorespunzator al unui angajat.
AndrewTate7789 întreabă: