| LordCristobal a întrebat:

Salutare oameni dragi!
Care a fost cel mai bun an din viata voastra? Pentru mine a fost 2016.
In ce ani va simtiti mai bine din mai multe puncte de vedere? Va simtiti mai bine in anii pari sau impari?
Eu personal am mai multa energie in anii impari.

Răspuns Câştigător
| iulia0514 a răspuns:

Cel mai bun an a fost 2020 pentru ca atunci am devenit mamăhappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Si eu, abia astept sa devin mama. happy

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai se cam poate dacă te muți în Canada sau în altă țară unde le este permis persoanelor de același sex sa se căsătorească și sa adopte copiii tu poți sa fi mama și partenerul tatahappy

| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Nuuu, eu vreau sa fiu gravid, ma gandeam sa port si fusta, crezi ca m-ar prinde bine?

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă sa ne luăm după Patricia într-o zi va fi posibil:rolling on the floor nu știu dacă ți-ar sta bine pentru ca sincer habar nu am cum arăți dar dacă ai nevoie de sfaturi în materie de fashion îți stau la dispoziție happy

19 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce a fost 2016? De atunci nu ai mai trăit? Eu as putea spune cei mai rai ani din viata mea, 2019 și 2022 dar asta nu rezolva nimic, da sens vieți tale cum dorești tu, fă-ți abonament pe scribd și citește cărți se oferă și documentare gratis

| LordCristobal explică (pentru RAY):

Anul 2016 a fost un an cu foarte multe schimbari la care am facut fața cu brio si multe lucruri frumoase mi s-au intamplat in anul respectiv.
Cei mai rai ani as putea spune ca au fost 2012, 2019 si 2020.
In prezent starea mea de spirit e foarte dar oricum iti multumesc frumos pentru sfatul tau legat de scribd.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. 1980.

| anonim_4396 a răspuns (pentru sadrian46):

Ce s-a intamplat bre atunci?

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu sunt bre cu tine. S-a întâmplat asta, real în viața mea.
https://dosarelexsikixxandquixoticfiles.blogspot.com/......nul-i.html

| anonim_4396 a răspuns (pentru sadrian46):

Ce e povestioara aia? laughing fenomene paranormale auzi laughing
Eu am zis sa ma adresez respectuos, vad ca n-am cu cine.

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am răspuns foarte respectuos. Este întâmplare reală din viața mea.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

2010
Eram in liceu, aveam gagici misto, stateam bine cu banii, conduceam fara permis, mi-am luat o pisica pe care o am si acum.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Ieseam cate 15-20 baieti si fete la bar, acum doar baietii cu baietii si fetele cu fetele, sau doar cupluri el cu ea, atat.
Era misto, atunci eram si eu in liceu, fumam in spatele scolii si in pauze saream gardul sa mergem la bar sau sa ne luam de mancare ca nu ne lasa sa iesim.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Nasol. La liceul meu se încuia poarta doar în timpul orelor. În pauze ieșeam în oraș, și ne hotăram la ce ore ne mai întoarcem laughing

| Justme1997 a răspuns:

Probabil 2002 - 2003, eram la grădiniță

| UnchiulRamiz a răspuns:

2019, 2020 si 2022 anii rai din viata mea. Anii buni au fost pe vremea cand nu eram inca la scoala probabil sau dupa ce am terminat 8 clase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In 2024