| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare,oare unde m-as putea angaja în străinătate fara experiență?
Ce tari mi-ati recomanda?
Caut să fie undeva la oras, unde sa fiu aproape de supermarket-uri, frizerii, de unde sa fie haine jmechere si pe gustul meu! Cea mai mare nevoie as avea de un dentist roman care sa imi faca activarea la aparat dentar o dată pe lună!

25 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dentistu poate sa fie strain, bani sa ai atat. Belgia - Olanda as recomanda, la olandezi ai taxe mai mici pentru ca esti imigrant si te sprijina guvernul acolo. Pleci prin eures direct

| Catrice a răspuns:

Hotel? Trivagohee hee

| Frank51 a răspuns:

Găsești prin fabrici, exact ca în România. Dacă medicul este român nu înseamnă că prețurile vor fi ca în România.

Văd că ești puțin naiv și este și normal având în vedere vârstă ta. Sfatul meu pentru tine este să-ți dezvolți un skill, pe care să-l faci cu pasiune și să vină banul. Este important să țintești sus, vorba americanului, go big or go home.

| nyoentox2002 explică (pentru Frank51):

Nu e vorba de asta, stiu ca preturile nu sunt ca in Romania nu-i logic? De exemplu cum dracu sa vorbesc cu dentistul daca nu stiu limba? asta e problema

| nyoentox2002 explică (pentru mgtow):

Vorba e ca nu stiu o limba straina, si cum naiba vorbesc cu el?

| AnemonaP a răspuns:

Poți sa te duci la orice munca de jos, fără experiența. In legătura cu țara, du-te undeva unde se vorbește engleză, dacă te pricepi. Nu fii ca toți romanii care se duc prin alte tari si nu pot lega doua vorbe. Dacă ești in capitala, clar vei avea destule magazine si mall-uri, asta sa fie ultima grija.
De ce dentist roman? In fine, foarte putini ortodonti aleg sa faca activarile dacă nu ei au pus aparatul. O sa dai foarte mult pe activare dacă vii din alta parte, majoritatea îți vor cere sa îți pui aparatul la ei. Eu așa am făcut când m-am mutat in alta țara.

| mgtow a răspuns (pentru nyoentox2002):

Google translate. engleza ar fi fundamentala

| Frank51 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Limba se învață, plus că nu este nevoie să spui nimic, doar arăți problemele. După cum spuneam... Ești naiv deocamdată și nu știu dacă reușești să treci peste faza asta, pentru că limba este cea mai mică problemă a ta.

| nyoentox2002 explică (pentru Frank51):

Limba este cea mai mare problema ca nu pot vorbi cu toată lumea! O iubită nu o sa imi fac nici la pastele cailor!

| Flavianadx a răspuns:

Ce haine smechere, supermarketuri si frizerii tata, daca tu nu ai experienta de munca? Crezi ca o sa iti poti permite prea multe daca esti la munca de jos?
Chirie, taxe, mancare de la magazinul din colt.
Fara sa stii limba tarii ai sanse si mai mici sa te accepte cineva. Daca ai fost prin strainatate ai vazut ca pana si vanzatorii cunosc limba tarii (si eventual putina engleza).
Invata, ia-o de jos, munceste 3 ani in tara si apoi spera la ceva prin Europa.

| nyoentox2002 explică (pentru Flavianadx):

În alte tari te primeste si fara sa stii limba ca sunt plin de romani acolo din cate am auzit!

| Violleta2022 a răspuns:

Slabe sperante sa gasestid e munca in vreun oras, cand tu esti necalificat si mucnile pe care le-ai putea face ar fi in cosntructii si agricultura, care de obicei sunt departe de oras sau in afara orasului. In ce priveste salariul, inim posibil fiindca esti necalificat.
Dupa ce platesti chiria, mancare si transportul, sanse mari sa-ti cumperi haine s'mechere, nu o sa ai, fiindca ce-ti ramane in buzunar, va fi foarte putin.
Dar ma rog, te adaptezi conditiilor si te limitezi si tu, la cat iti permiti.
In ce privesc medicii stomatologi din starinatate, va trebuiis a le platesti consultatia lunara, coform tarifului lor, fiindca si putinii medici romani care lucraeza in starinatate nu iti vor face tie reducere, ca esti tu roman, dimpotriva, iti vor cere banii asa cum este legal si afisat tarifarul lor.

| nyoentox2002 explică (pentru Violleta2022):

Eu acum lucrez ca necalificata vopsitorir

| Cehoslovacia a răspuns:

Ne cam stiu strainii de frica, mai ales ca esti si negru esti perfect de-un solo cioara la ciordeles.

Pai 1800 de euro se da. In germanie cu cazare contracost ar veni 1400 euro, cu o 1000 de euro tot raman in mana

| nyoentox2002 explică (pentru Cehoslovacia):

De ce esti Rasist?

| Cehoslovacia a răspuns (pentru nyoentox2002):

Sunt roman si nu mi plac `gipsilaii` happy

| nyoentox2002 explică (pentru Cehoslovacia):

Nu ai mai auzit romani închisi la piele?

| Violleta2022 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Daca ai 1800 si dai pe chirie 1400, it mai raman in mana 400 de euro, nu 1000
Socoteala ta de acasa nu se potriveste cu aia din Germania.
Nu toate chriile sunt ieftine si la acelasi pret, apoi, transportul costa, mancarea costa, intretinerea la bloc costa peste plata chiriei, gazul natural, apa calda si electricitatea nu intra in pretul chirie...sunt multi factori de care tu nu tii cont

Stai asa, chiria in străinătate cu tot cu utilitati este 400 de euro pe lună, si mai ramai cu 1400 de la 1800, si mai dai la mancare ajungi la 1000 si din banii astea pot sa imi iau haine, mai pun deoparte

Mai baiete, eu nu stiu unde gasesti tu chirie cu 400 pe LUNA, ca eu o mananc pe aia!
Apai, cine-ti plateste tie intertinerea, electricitatea, apa, gazul, samd?

Pai ofera iei cazare contra cost cu tot cu utilitati 100 euro pe saptamana, o camera!

Sincer, nu am vazut in viata mea asa oferta de pomana!

Asa cine naiba ar mai veni in străinătate?
Nimeni! In străinătate se castiga bine fata de Romania

Mie-mi spui asta? happy
Locuiesc de peste 30 de ani in occident, asdar stiu mult mai bine ca tine ce se intampla "in strainatate".