Si ti se pare eu am fost ascultator Enigmo? . Nu-s expert TPU, cred ca la mine s-o fi strecurat din greseala...vad ca si raspunsurile la fel le pot bifa sau nu... e o optiune noua acum? sau de cand e? Eu unul nu stiam ca e nevoie de 3 aprobari din partea cuiva ca sa fie afisat pe site ceva.
O am si eu Cred ca la toti o sa apara.Este in partea stanga.Acolo apar toate intrebarile care sunt date de cei anonimi nu de cei de pe TPU (Asa cred eu). Si iti da permisiunea sa alegi daca intrebarea va fi aprobata sau nu. O rog pe Raluca sa ne dea ea mai multe detalii daca se poate
Si eu o am de ceva timp dar nu am dat importanta, abia azi am vazut despre ce e vorba...
Si eu o am, daca aprobi intrebarea tu si inca doi membri, ea va fi pusa pe site, daca nu, nu va fi. Raluca a bvrut sa nu se mai raspunda la intrebari stupide ceva de genul "cine a aprobat intrebarea", sau " adminii doarm" etc. asa ca daca noi aprobam intrebarile, noi sa rapundem.
Eu nu o am poate nu sunt destul de bine si Raluca nu m apremiat. Asta este nu avem ce face asteptam poate vom lua si noi .coronita .sau poate nu
Bună.
Sunteți selectați, nu au toți această opțiune.
Trebuie să da-i dovadă de multă seriozitate în răspunsuri.
Această fereastră îți permite să modelezi o întrebare sau un răspuns prin unda verde de a fi postată pe site sau nu.
Poate în viitorul apropiat primești și marea fundiță.
Succes.
Pa, pa.
PowerKoko întreabă: