| onecika a întrebat:

Ofer fundă pentru cel mai frumos răspuns.
Cît de mult îţi iubeşti colegii de clasă şi, respectiv, de ce?

Numai bine!

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Salut! Din pacate al meu e unul din cele mai urate.Adevarul e ca nu-mi place nici macar un coleg de clasa, toti sunt falsi, cand au nevoie de tine vin repede la tine, dar in rest ma barfesc si comenteaza prea mult ca sa mai bag inseama ce spun.Nu stiu de ce ma urasc atat, ma rog n-am nevoie de ei am prietenii mei adevarati si n-am nevoie de falsitatea lor.

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îmi respect colegii de serviciu, nu-i iubesc!
Pa, pa.

| anss23 a răspuns:

"Iubire" este mult prea mult spus.Deşi îmi cunosc colegii de clasa de mulţi ani, nu prea m-am apropiat de nici unul.Dar totuşi, o să-mi lipsească cu siguranţă când voi termina liceul.happy

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Nu-mi iubesc niciun coleg. Pe majoritatea chiar ii detest. Pot sa-ti elaborez cat de mult ii detest, se pune?

| zurick a răspuns:

Mersi pentru funda love struck Dar raspunsul meu nu e cel mai frumos, dar e sincer.

| onecika explică (pentru zurick):

Cu placere. Mie mi-a placut, poate din cauza ca ma regasesc in totalmente in ceea ce ai scris mai sus.

Numai Bine!

| Dariusuu a răspuns:

Nu pot spune că-i iubesc pe toți de fapt iubesc doar 2 colegi care le doresc tot binele din lume și am un respect deosebit pentru ei.
De ce?
Pentru că m-au învățat că există și prieteni adevărați.

O noapte liniștită îți doresc.

| Vans a răspuns:

Mi se zbate inima sălbatic în piept la câtă iubire am pentru ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Nu-i iubesc, însă îi respect ca şi colegi atât.
Te pup!

| CuteCurly a răspuns:

Nu îi iubesc.winking

| catalinmobil a răspuns:

Eu imi iubesc colegii de clasa deoarece au fost la bine si la greu m-au ajutat sa trec peste multe etape din viata mea si am realizat ca o prietenie se cladeste foarte greu mai ales ca eu am o stransa prietenie cu toti colegii de clasa si ma intreb de multe ori ce masi face fara prieteni happy eu imi iubesc colegii de clasa exact ca familia mea deoarece sunt si vor fii in continuare cei mai buni prieteni atunci cand ma duc la scoala simt ca merg la a doua familie deoarece ne petrecem 30% din zi cu ei (funda? am zis ce am pe inima happy :*)

| zurick a răspuns (pentru catalinmobil):

Ce norocos esti! La mine toti sunt falsi.

| RememberToSmile a răspuns:

Da,nu cred ca poate fi vorba de iubire dar tin la ei ca la niste amici as putea spune, iar la cei cu care ma inteleg mai bine tin ca la niste buni prieteni.Cu colegii de clasa cresti, te maturizezi, te schimbi si descoperi lumeahappy