Sa moara Janette daca te-am mai observat pe aci, sau daca ti-am citit vreun raspuns.
Habar n-am cum te prezinti, dar imi place ca promovezi stoicismul, cel putin prin nume.
Si chiar asa... Un stoic sa ceara parerea publicului?
Nu ma pot imbunatati sau repara din greseli, daca nu primesc un feedback. Atata timp cat sunt criticat, eu sunt multumit. Critica constructiva desigur.
Salut. Oferi niște răspunsuri bune, elaborate. Gândești deschis. Și eu sunt de ceva timp pe această platformă și mă simt bine că pot ajuta de câte ori am ocazia. Dacă ar fi mai mulți oameni de genul pe această platformă, pe lângă cei care fac troll (inclusiv cei care întreabă), ar fi perfect.
Salut ai răspunsuri sincere și bune eu consider că într-adevăr ești ce trebuie sfaturile tale și răspunsurile tale sunt sincere eu asta consider și cred despre tine ești un om bun și cu intenți bune.
Multumesc pentru parere. Eu incerc sa fiu cat mai ok posibil cand comentez. Adica nu vreau sa par nici arogant si sa ma dau destept, dar nici nu vreau sa dau raspunsuri eronate. Si daca s-a mai intamplat sa mai gafez, si cineva mi-a atras atentia cu dovezi si argumente adevarate si coerente, m-am scuzat si am multumit pentru atentionare. Doar ca uneori pot fi foarte insistent cand vreau sa explic ceea ce vreau eu sa spun de fapt, si celalalt sa fie lipsit de argumente si sa insulte in schimb.
FesaLuca întreabă: