| Andreeas_Andreeas_1997 a întrebat:

Salutare,prieteni! Am un Samsung note 4 și as vrea sa îmi cumpăr alt model de telefon.as vrea sa știu dacă iphone 6s plus se mișcă la fel de bine cum stiam eu chiar dacă are ios 11.adică mai merita acel telefon sa-l cumpăr și sa îl țin 2 ani sau iau un iphone 7 plus? Stiu ca toți o sa spune-ți sa iau 7 plus, dar 7 plus ar fi în caz ca nu se mai mișcă bine 6s cu ios 11.ambele telefoane au camerele superbe (7 plus mult mai superioara) dar nici cu camera de la 6s nu mi-e rusine.

2 răspunsuri:
| GazzaRecordsRo a răspuns:

Nu recomand Iphone deloc, am avut cand a aparut prima oara Iphone 4s am fost foarte dezamagit de el, eu daca eram in locul tau pastram actualul telefon si asteptam sa mai apara si alte variante, daca vrei tot pe Android recomand Note 5 sau trecerea pe Iphone 7 plus daca tot iti doresti atata, alegerea e a ta. bafta

| Andreeas_Andreeas_1997 explică (pentru GazzaRecordsRo):

Nu știu de ce n-ai fost tu mulțumit de 4s, dar mie chiar mi s-a părut bomba 4s fata de 4, sa nu mai vorbim de 5 la acele vremuri.note 5 are un prieten de-al meu, dar mereu am sărit de la Samsung la iphone și de la iphone la Samsung, deci urmeaza la rand iphone.mă plictisesc de același sistem de operare mereu