| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare,și-a pus cineva implanturi dentare in Turcia? Daca da sunt macar calitative? Că am găsit 4 implanturi dentare la preț de 400 euro și în Romania e 500 euro unul singur!
Eu am nevoie de 3 implanturi că am 3 dinți lipsă și mi-e frică să nu se ducă dinții înapoi,am vrut sa fac credit la Raifaisen și nu mi-a aprobat din cauza că cică sunt tânăr și că nu am multa vechime, am doar 4 luni dar 3 salarii întregi.Eu am 22 ani, am șansa să îmi fac credit daca o sa am 6 luni de munca la același loc de muncă,dar din caz de o să fiu dat afara de la locul ăsta de muncă și îmi găsesc alt job direct după ce demisionez, se resetează vechimea pentru credit sau se continua? Eu as fi vrut să fac credit de 10000 lei pe 5 ani că mi-ar fi mai ușor să dau 200 lei pe lună decât 700-800, adică astea 200 lei nici nu i-aș simți! De exemplu un coleg de al meu are 21 ani aproape, și-a făcut credit la BRD la 19 ani pe 5 ani de 20000 lei,ca să ii dea la una pe care l-a fraierit, a reușit să facă creditul din cauza că a avut 9-10 luni la locul de muncă! am zis că dacă o să am macar 6 luni din munca poate reușesc și eu la BRD nu știu!

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu tu susțineai sus și tare că nu e bine sa plătești taxe și să fii angajat legal?

Că sa vezi acum era bine daca lucrai legal și plăteai taxe că puteai lua un credit nu?

| nyoentox2002 explică (pentru suntserios):

Pai lucrez normal la un job normal de 4 luni, jobul îmi oferă și cazare și 3400 lei din care 1000 lei nu sunt impozitați că aia e diurnă ca înlocuitor de bonuri de masă! Am și eu o întrebare, ce face statul de bani aia pe care ii platim? statul român e corupt, și se plătește mai mult pensiile speciale pe când noi oamenii de rând murim de foame! Macar de erau taxele mici dar sunt mari al naibii! România e singura țară care nu merita sa plătești taxe, salariile sunt mici, cheltuielile sunt mari de exemplu în, Germania și alte tari taxele sunt cam 25 % și în Romania aproape 50% și prețurile sunt aproape că în Românialaughing
Mai degrabă lucrez pe 2000 euro înafara decât pe 2000 lei in Romania, cu, 2000 lei nu îți ajung nici să treci strada, mie nu mi-ar ajunge nici 5000 lei asta ar fi doar minimul de trai, dapai daca platesti chirie, intretii o mașină fără 7000 lei minim nu poți trăi! Deci mai degrabă in afara

| suntserios a răspuns (pentru nyoentox2002):

Pe dracu îs taxele 25% in Germania numai tâmpenii zici pe TPU... Da mă bucur acum că te a trosnit in cap faptul că ai lucrat ilegal...

30% în Germania!

Nici. Germania aplica taxarea progresivă. Și poate ajunge până la 45%

In Germania salariile sunt de 5 ori mai mari decât în Romania

Nu despre asta era vorba, dar nici aici nu ai dreptate

Salariu minim in Romania 743euro
Salariu minim in Germania 2085euro deci de 2.5 ori mai mare.

Salariu mediu in Romania 1600euro
Salariu mediu in Germania 4100 euro deci aceeasi proprotie de 2.5 ori.

Baiatule esti praf la toate informatiile pe care le ai.
Iti demostrez asta pe aici de vreun an, dar tu nu si nu...

Eu vorbesc în net nu în brut, că pe nimeni nu interesează brutul, in Romania minimul net e 2363 net adică 474, 84 euro și în Germania netul e cel puțin 1600-1800 euro dar în general e vreo 2000 euro in mana, adică e de aproape 5 ori mai mare! sau sa zicem daca e de la minim la minim diferența e de 3, 5 mai mare

De de 3.5 nu de 5 ori. Diferența mare nu? Mai ales că prețurile în Germania la unele lucruri e dublu