Nu tu susțineai sus și tare că nu e bine sa plătești taxe și să fii angajat legal?
Că sa vezi acum era bine daca lucrai legal și plăteai taxe că puteai lua un credit nu?
Pai lucrez normal la un job normal de 4 luni, jobul îmi oferă și cazare și 3400 lei din care 1000 lei nu sunt impozitați că aia e diurnă ca înlocuitor de bonuri de masă! Am și eu o întrebare, ce face statul de bani aia pe care ii platim? statul român e corupt, și se plătește mai mult pensiile speciale pe când noi oamenii de rând murim de foame! Macar de erau taxele mici dar sunt mari al naibii! România e singura țară care nu merita sa plătești taxe, salariile sunt mici, cheltuielile sunt mari de exemplu în, Germania și alte tari taxele sunt cam 25 % și în Romania aproape 50% și prețurile sunt aproape că în România
Mai degrabă lucrez pe 2000 euro înafara decât pe 2000 lei in Romania, cu, 2000 lei nu îți ajung nici să treci strada, mie nu mi-ar ajunge nici 5000 lei asta ar fi doar minimul de trai, dapai daca platesti chirie, intretii o mașină fără 7000 lei minim nu poți trăi! Deci mai degrabă in afara
Pe dracu îs taxele 25% in Germania numai tâmpenii zici pe TPU... Da mă bucur acum că te a trosnit in cap faptul că ai lucrat ilegal...
30% în Germania!
Nici. Germania aplica taxarea progresivă. Și poate ajunge până la 45%
In Germania salariile sunt de 5 ori mai mari decât în Romania
Nu despre asta era vorba, dar nici aici nu ai dreptate
Salariu minim in Romania 743euro
Salariu minim in Germania 2085euro deci de 2.5 ori mai mare.
Salariu mediu in Romania 1600euro
Salariu mediu in Germania 4100 euro deci aceeasi proprotie de 2.5 ori.
Baiatule esti praf la toate informatiile pe care le ai.
Iti demostrez asta pe aici de vreun an, dar tu nu si nu...
Eu vorbesc în net nu în brut, că pe nimeni nu interesează brutul, in Romania minimul net e 2363 net adică 474, 84 euro și în Germania netul e cel puțin 1600-1800 euro dar în general e vreo 2000 euro in mana, adică e de aproape 5 ori mai mare! sau sa zicem daca e de la minim la minim diferența e de 3, 5 mai mare
De de 3.5 nu de 5 ori. Diferența mare nu? Mai ales că prețurile în Germania la unele lucruri e dublu
Bondarel99 întreabă: