| aimullah123 a întrebat:

Salutare!
Sigmund Freud a zis urmatoarea chestie: "Femeile sunt precum merele neculese. Cele mai bune sunt in varful pomului. Majoritatea barbatilor nu vor sa se intinda dupa cele bune fiindca se tem sa nu cada si sa se raneasca. Prefera, in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat."

Cand compara femeile cu merele din varful pomului la ce credeti ca se refera? Se refera la femeile frumoase? La cele inteligente? Nu imi dau seama.

Răspuns Câştigător
| anonim3247 a răspuns:

Ai scris - Se refera la femeile frumoase? La cele inteligente?
Se referă la femeile de top și ca frumusețe și ca inteligență.
Numai că astea vor ele bărbații pe care nu îi vor putea avea niciodată că sunt extrem de puțini.
Așa ele stau în vârful pomului neculese până fac și 40 de ani și tot așteaptă bărbații ăia din visele lor să le culeagă și pe ele.

11 răspunsuri:
| oSalamadra a răspuns:

Femeile inteligente sunt mai dificile. Barbatii slabi au nevoie de copile proaste si supuse, ca femeile care au ceva de spus ii intimideaza si nu le pot prosti, alea le vad defectele si barbatia de doi bani, asa ca se multumesc cu proaste care n-au nici liceul

De aia suntem top la mame adolescentine, dar la tati nu, tatii au mereu peste 25

| Freya1 a răspuns:

Cred ca, cu cele din varf se refera la femei stăpâne pe ele ce știu ce vreau, ce au calitati multe și știu sa se descurce.
Iar cele de pe jos eu le vad pe multe din ziua de azi ce habar nu au ce scot pe gura, ce se vând ieftin și le găsești la duzina pentru ca se imita unele pe altele.

| Hammurabi a răspuns:

Probabil, pe vremea lui Freud nu se inventase încă fierăstrăul cu care să tai pomul... laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Hammurabi):

Acum avem drujba...e mult mai ușor.

| CostinAlamariu a răspuns:

Nici nu trebuie sa-ti dai seama. E o comparatie tampita. Femeile si barbatii sunt fiinte umane cu particularitatile lor atat de gen cat si individuale. Intreaga comparatie e tampita si poti s-o ignori.

Fiecare sa iubeasca pe cine simte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că se referea la femeile foarte inteligente și eventual frumoase, la femeile de top, gen Anna Wintour, Andreea Esca, Simona Halep. Acestea se află în vârful pomului.

| aimullah123 explică (pentru anonim_4396):

Interesant. Nu imi place de niciuna dintre ele.

| anonim3247 a răspuns (pentru aimullah123):

Nu se referă la femei ca alea, se referă la alt tip de femei

| anonim3247 a răspuns (pentru aimullah123):

Femeile de tipul ăla nu găsesc bărbații cu care vor ele să se mărite că sunt extrem de puțini.

| 4evergentleman a răspuns:

La o femeie inteligenta nu oricine poate ajunge,sau crede că va ajunge dar va ajuunge sa cadă,sa fie rănit că le da temelie la ego. Oricum oameni prosti nu prea mai exista in ziua de azi,mai ales femei proaste,toate s-au haladita și alea de pe ultimul deal. Că sa ajungi în vârful pomului trebuie sa fii la același nivel,rang social, ca și studii, sa ai aceeași conduită și să fi descurcăreț, independent și să îți meargă bine rotita sa fii Smart, așa da.

| 4evergentleman a răspuns (pentru 4evergentleman):

Sau la un bărbat inteligent nu orice femeie poate să ajungă mai ales dacă arata și bine se îngrijește, e educat.Lumea caută ceea ce e, nu ce i se oferă, că așa orice fraier ar avea o gagica mișto și educată și frumoasă, pe regulile astea merg jocurile astea. Că sa ai aspirații înălțate trebuie și tu să fii,, sus".