| Lucifer666 a întrebat:

Spuneti-mi si mie cum sa fac (in winamp ) ca la sfarsitul melodiei sa se auda mai incet, iar in acelasi timp sa inceapa si ce-alalta, stiti; ca sa nu mai fie pauza intre melodii... Am observat chestia asta la o nunta cu dj care folosea winampul si era mult mai misto fara pauza intre melodii. Stie careva cum se poate face acest l, ucru?

Răspuns Câştigător
| alecs871 a răspuns:

Deci la winamp scrie undeva config (arata si o sagetita mica) dai click pe ea si sunt 3 "chestii" equalizer, option si color themes si dai click pe equalizator si iti apare undeva un volum cu o bara orizontala (pentru a selecta boxa din stanga sau din dreapta care sa se auda) si sub bara aia este un "buton" care arata un fel de 2 sageti care arata spre dreapta si dai click pe aia si in dreapta lor poti sa iti alegi timpul necesar pentru a intra dintr-o melodia in alta.

2 răspunsuri:
| 31957319 a răspuns:

Vezi ca ai undeva sa modifici secundele ( fader parca se numeste, nu-mi aduc aminte, caci nu il mai foslosesc de mult timp ) sa zicem ca pui 10 secunde, in acele 10 secunde se termina prima melodie si o baga automat pe adoua, fara sa faca pauza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta incerc si eu sa aflu happy