| Rm18mihai a întrebat:

Salutare, sunt băiat și doresc să mă apuc de videochat, nu cunosc pe nimeni care se ocupa cu acest domeniu de aceea nu am pe cine să întreb.Imi puteți da câteva detalii cum ar fi: ce echipament imi trebuie, daca contează câți ani, am bănuiesc că merge până la o anumită vârstă, de unde ar fi mai convenabil de acasă sau de la studiou și cel mai important ce mai exact trebuie sa fac la videochat? Eu din ce știu că băiat că sa faci bani trebuie sa faci videochat pentru gay și știu că trebuie să îți introduci vibrator. Daca fac acest lucru voi fi atras de băieți?

2 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Nu fac videochat, dar îți voi răspunde la întrebări:

"ce echipament imi trebuie?"
Depinde de unde lucrezi, de acasă de la studio. Dacă lucrezi de la studio, nu e necesar să deți un setup, dar dacă lucrezi de acasă da. Acu nu mă pricep la specificați, dar ai nevoie de un o cameră bună pentru live-stream și un microfon puternic.

"contează câți ani am?"

Contează, la modul, să fii major.

" de unde ar fi mai convenabil de acasă sau de la studiou?"

Mă, din ce am înțeles, la studio e mai greu nițel, la modul că lucrezi la program 8h, ca la orice job, dar pentru cineva nou îndustrie oferă expunere, pe care nu o poți acapara singur.

"bănuiesc că merge până la o anumită vârstă"
Nu neapărat, gândește-te că industria sexuală virtuală e nișată, adică există tot felul de fetișuri: Grași, slabi, înalți, scunzi, tineri sau bătrâni, etc, găsești o nișă pentru orice.

| Mosotti a răspuns:

Cel mai bine intrebi la firma de videochat si iti vor spune ei amanunte, ei sunt in masura sa zica, ca stiu cel mai bine.

Daca bagi vibrator nu vei fi atras de baieti, nu se schimba orientarea ssexuala cu asta si cu nimic.
Nu neaparat pentru gay, si pentru femei se face.
Vibratorul ala intra usor daca dai cu lubrifiant, deci nici cu aia nu e problema, nu-l prea simti.

Mi s-a propus prin 2010-2012 cand faceam sala sa fac videochat, dar am refuzam ca aveam o anxietate si nu ma simteam bine, aveam 32-34 de ani, dar aratam bine si aia era.
Si tot asa, mi-a fost recomandat sa intreb la cine ma platea ce si cum.

E bine ca vrei, se fac bani frumosi, doar ca paralel sa inveti bine ca sa iti faci o meserie buna, sa faci facultate si ce trebuie.