anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, tot incerc sa dau de staff-ul TPU si din pacate nu sunt atat de competenti sa imi raspunda la un mail de inchidere cont, asa ca va rog sa imi dati raport cat mai multi, macar 30 de persoane daca imi dati raport ar fi extraordinar. Sa scap si eu de aici

Răspuns Câştigător
| TimberWolf a răspuns:

Pai n-auzi ca vrea sa stearga contul?

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da ziceai că nu mai intri pe TPU, ce cauți iar aici?

| TimberWolf a răspuns (pentru suntserios):

Pai n-auzi ca vrea sa stearga contul?

| Fatamuntilor a răspuns:

Ceva s-a schimbat in conducerea TPU
Mie nu mi s-a raspuns la ultimile doua e-maluri, Au trecut cel putin 3 saptamnai
Nu putem raporta daca nu incalci regulamentul
Am observat ca mai usor dispar cei care incalca regumantul...dar nu te caracterzeza asta, nu?

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Am dat 50 de mailuri consecutiv, sper ca le-am atras atentia

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu siguranta
posibil sa fii trecut la spam! Doamne ajuta!

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu o sa ti-l inchida. Am patit asta cu un cont mare pe care il aveam (il am de fapt). Mi-l gasise cineva si facea misto pe tema asta, am dat mail la TPU, am explicat situatia si nu au vrut cu niciun chip sa il inchida desi era o problema mare, ei tot imi puneau alte intrebari in loc sa-mi accepte cererea. Mi-a trecut supararea oricum

| TimberWolf a răspuns:

E mai greu, dureaza mai mult, pana ti se aproba o poza de profil poate dura si o saptamana dar sa stearga un cont...
Mi-am sters si eu conturile vreo 2-3, tot asa, pana am rezolvat a durat o groaza.

| Cinic a răspuns:

Trebuie schimbat sistemul. Gen ca pe reddit. Userul sa fie in control total asupra propriului cont.

| AndreiBiscuiteanu a răspuns:

Nu fa asta ca e pacat de viata ta aici
Mai bine da i mail lui AndreiBistriteanul cu poze xxz si te angajeaza la el la pfa la negru
A zis ca angajeaza oameni care stiu sa scrie ca el nu intelege cand sunt cuvinte mai lungi
Face multi bani odata i-a dat o doamna 150 de lei
Dai mesaj e sansa ta crede-ma nu o sa mai intalnesti asa un om

| anonim_4396 explică (pentru AndreiBiscuiteanu):

Ce legatura are cu stergerea contului meu?