E ceva gresit ce fac ei, ca irosesc copilaria jucându-se prostesc de-a adultul. Ma dezgusta si ei si parintii lor.
Sunt anormale relatiile sub 18.
Nu se pune problema de iubire la varsta aia.
Total de acord, daca vor sa se culce cu cineva sau sa se sarute la varsta aia mai bine sa sa adoarma pupand cartea, degeaba ai tu iubita la 16 ani daca la 18 o sa ajungi rau de tot dandu-ti seama ca esti un nimeni.
Am avut inainte de 18 si acum la mine situatia e invers. Sa nu mai aud niciodata de ele, sant tentati de sex de aia vor partenera asa repede copii astia
Exagerarile astea vin din partea colegilor lor, pentru ca nu-i mare branza sa-ti faci o prietena la 16-17ani si nici o mare dama, ca nu ti-ai facut. Exagerarile apar din cauza unora care incearca sa-si puna joc prietenii sau colegii ami timizi, batadu-si joc de ei.
Nu exista viata ratat la 16-17 ani, daca nu ai o prietena. Totul este manipulare si misto facut de colegi.
A intelege daca ai avea peste 20 de ani si ai fii incapabils a-ti faci o prietena, dar la 16-17 ani, chiar nu conteaza, ca esti inca copil pana la 20.
Bineinteles ca sunt pentru iubite: peste 18 ani.
Eu am 24 de ani dar cred ca pot sa imi dau cu parerea.
Ca sunt copii de 15, 16 ani ce ii judeca pe altii ca nu au iubita e una, dar vad foarte multi copii de varsta asta ce se dau experți în ale relațiilor, in ale sexului si etc si asta e mai de speriat.Si sincer nu stiu ce ma sperie mai tare ca ei cred ca sunt a tot stiutori, sau ca se baga in niște chestii si discutii ce nu tin de ei.
Nu este o rusine sa ai sau sa nu ai o relație, dar moda asta încearcă să te facă să te simți prost ca esti virgin sau ca nu ai gagica.Toate vin la timpul si la rândul lor, asa ca poate astea ce au gagici de la 14 ani o sa ajunga singuri de la 40 si cei ce au răbdare să găsească persoana potrivita o sa aiba familii frumoase.
Orce se poate si nu trebuie să ne luăm unul după altul ca sa fim fericiti.
Trebuie sa faci ceea ce simti, nu ceea ce vor altii. Ii respect pe copiii care inca se incred in acest lucru, mai ales in dragoste si mai nou cu acesti "don juani" de 15-16 ani a timpurilor noastre.
Cica am facut parte
E 20++ la mine. Si acum o sa ma intrebati de ce?
Pai nu am vrut. Am fost si sunt atras de multe persoane insa nu am facut vreun pas in sensul asta.
Daca as avea chef as putea sa-mi stabilesc vreo 10 intalniri pana luni (nu exagerez) insa iti dai si tu seama ca nu ar fi deloc ceva serios.
Am investit niste ani in mine in timp ce altii au investit in jocuri si fete. Am si eu prietene (in sensul de friendzone) destule caci socializez mult. Stiu ce vreau de la viata si multe lucruri care mai demult ar fi parut vise acum devin rand pe rand realitate.
Ce vreau eu este sa fiu fericit pe termen lung, nu sa fac se.x cu una careia e posibil sa-i uit al 2-lea nume.
Unii chiar nu au viziune. Cica iubire. Un termen asa de mare a inceput sa fie aruncat de parca nu inseamna nimic. Eu sunt super fericit asa. Naiba, castig! Cati dintre noi traiesc in saracie? Cati dintre noi merg in fiecare zi la munca pentru a face ceva ce detesta?
Cati dintre noi sunt bolnavi de cine stie ce boli crunte? Cati dintre noi sunt lasati condusi de turma?
Cum sa fiu trist!?
Deci n-ai avut relații?
Nu imi bat capul. Lumea este pe sfarsite si asa. Sa faca astia sex de la 11 ani este normal acum.
Dezexati dar mda, la cei 24 de ani ai mei, vad ca nu este de bine. Plus ca ei se lauda ca la 8 ani o au de 20 deci da.
Asa este... imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vad copiii astia cum posteaza pe retelele de socializare: "Sunt depresiv, ajutor" etc sau cand ii vad cu citate triste de dragoste, daca tot arr timp sa sufere la 16 ani mai bine ar face ceva cu timpul lui, hobby, citit etc.
Eu am 16 ani, dar nu am fost tentat pana acum sa-mi fac o iubita pentru ca eu ma consider inca copil si am destul timp, plus ca majoritatea relatiilor la varsta asta se termina destul de repede, multi vor doar sa experimenteze, sa se joace de-a adultii, pentru ca se cred maturi.
Adevarul este ca la 16 ani noi suntem inca niste copii prosti, nu cunoastem mare lucru despre viata si relatii.