| aspire7 a întrebat:

Am decis sa-mi organizez putin viata.Am 17 ani trec clasa a 11-a... am sa dau bacul peste 2 ani.
Vreau usor usor sa scap de chestiile care imi retin timp:Facebook, internet, jocuri si alte bazaconii....petrec mult timp pe calculator, zic sa stau macar o ora si jumatate pe zi...in timpul asta sa mai fac altceva, sa mai lucrez cu tata, sa invat, sa fac sport si alte chestii, stiu ca imi va fi greu sa rezist departe de jocuri, de facebook(vreau sa-mi inchid contul), pentru ca am devenit usor, usor, sclavul calculatorului.Ce imi recomanda-ti sa fac ca alte activitati, cand mai am timp liber?, si cum sa fac sa scap de chestiile de mai sus? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| justadream90 a răspuns:

Pai inprimul rand gandeste-te la viitor ce vrei sa faci.la facultatea la care vrei sa dai, pentru uneletrebuie sa te pregatesti din timp.
Sau inscrie-te la inot, fotal, tenis, orice sport care te poate face sa mai lasi deoparte pc-ul..crede-ma nu merita..vei regreta fiecare minut pierdut in fata lui mai tarziu..citeste o carte, crede-ma, cititul te cultiva si te va ajuta mai tarziu sa iesi din situatii dicile(fara sa iti dai seama)

Si nu in ultimul rand fa-ti o prietena, sunt sigur ca te va face usor de tot sa uiti de pc..si nu ai nevo de facesbook pentru asta

1 răspuns:
| wforweirdo a răspuns:

Inscrie-te la vreun sport,sau la desen, teatru, citeste, invata sa canti la un instrument, invata o limba straina...