| margaretta05 a întrebat:

Salutare TPU, am nevoie de sfatul vostru. Eram in parc cu o prietenă și la un moment dat s-a apropiat o vârstnică să ne ghicească fără a ne cere acord. După ce ne-a comunicat rapid despre viitorul nostru, a cerut bani, iar noi aveam numai pe card si am fost nevoite pana la urma urmei sa refuzam sa platim ceva. Doamna s-a ofticat și a mormăit agresiv ceva sub nas, plecând mai departe. Este posibil să ne fi deocheat sau blestemat? Ce sa facem in cazul acesta? Tin sa mentionez ca nici nu am reusit să-i reproșăm ceva așa cum vorbea fără a ne lăsa să intervenim.

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu patiti nimic, cu ghicitoarele sau tiganii cu parfumuri nu stai la vorba, te ridici si pleci, sunt escroci si nimic mai mult.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i mai spune nici varstnic si nici doaman, ca aia era tiganca ghicitoreasa.
Nu exista deocheat si blestamat si nici ghicit serios, asa ca data viitoare nu mai stati la taclale cu tigancile sa nu umble cu tiganul dupa ele si sa va ia la bataie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

A vrut să vă facă de niste bani și nu i-a ieșit.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu pățiți nimic, doar s-a ofticat ca nu ați vrut să îi dați bani, nu era o ghicitoare adevărată, stai liniștită, cele adevărate cu har nu umblă prin parcuri să ghicească la oameni la întâmplare pentru câțiva lei.

| 1onurSimion a răspuns:

Tată când mai vezi astfel de oamenii care "vede ei viitorul vostru" în nu știu ce "viziuni care au ei" săraci pentru un bănuț să-și ia și ei ceva...Nui loviți nu-i bateți nu-i înjurați nu vă răstiți la ei nu țipați la ei nu-i speriați nu-i judecați nu-i urmăriți să-le faceți rău că va faceți rău vou. Lăsați pe mâna lui Dumnezeu el are grijă de noi toți.

Nu sunteți blestemați nici ghinioniști nici alte prosti... stați liniștiți tinere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate să te îndrăgostești de mine?

Întrebări similare