| BuNeLLu a întrebat:

Salutare TPU happy
am o problema cu un vis o fi fost de groaza sau nu prea
In anul 2009 am visat "iadul" eu in vis vedeam ca lumea noastra era distrusa, urata cu flacari si cerul era rosu si se misca repede norii repede de tot iar eu visasem ca eram undeva ca un fel de spital distrus eram jos si se vedea stalpi distrusi si era si faianta, eu ma uitam in jur iar in dreapta era un stalp gros iar acolo se afla o oglinda jumate sparta iar in spatele ei era ca un fel de placuta care scria iadul este un loc. iar mai departe era cu praf am incercat sa dau cu mana sa vad ce scrie mai departe iar cand aud pe cineva in spatele meustraight face era ca un diavol mai negru cu coarne dar negru nu se vedea fata iar cand am intors spatele m-am trezit repede straight face ce o fi insemnand asta o fi fost un semn sau ce? ca nu stiu va rog sa-mi ziceti daca stiti sau ati mai avut vise la fel ca asta

Răspuns Câştigător
| Adiiiina a răspuns:

In 2012 muriimdevil
Am glumitlaughinga fost un simplu cosmar, si eu am visat odata zombie:-scare semanau cu niste emo care voiau sa ma manancelaughingsi m`am trezit si m`am dus la tata si el mi-a zis sa imi fac rugaciunea

3 răspunsuri:
| BuNeLLu explică:

Da mai dar nu am murit big grin ca am visat anul trecut

| georgiana_9249 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la biserca sa te spovedesti...
sa ii spui preotului ce vis ai
visul asat ar putea insemna ce te asteapta dupa ce mori
am avut un prieten cae a visat un diavol cu o tepusa care l-a omorat si a vizat un spital darmat... si la fel ca tine o tablita pe care scrie iadul este urmatorul. 2008
apoi prietenul acela a murit in 2008.parca in ianuarie
la spital ca i s-a darmat tavanul pe el
parintii lui merg mereu la biserica pentru el si se roga
pentru el
ca acest vorbea numai de draq
apoi scrie mai departe

| CatalinutzaGeox a răspuns:

Si cand Te-ai trezit era dimineatalaughing
Nup ca poate te-ai uitat la un film horror si ti-a eamas intiparit in mintehee hee
sau e un semn nu stiu :-s ai grija