Uite, Cătă, m-am interesat la firmă. În prezent, nu se mai oferă 1 euro, la 60 min primite din alte rețele, ci 60 min în rețea.
La întrebarea, dacă ar fi posibil ca o persoană să continue să primească un euro lunar, mi s-a comunicat că e posibil să primească, dacă nu și-a dezactivat acea opțiune care funcționa pe vremuri.
În prezent, noile opțiuni și extraopțiuni, nu mai implică așa ceva. A fost norocul lui...
Așa se proceda prin 2009-2010, dar acum, bonusul de 1 euro a fost înlocuit cu cele 60 minute în rețea.
Nu este adevarat. Am un tovaras care el primeste euro in fiecare luna inloc de minute, cum poti explica asta?
Crede-mă, așa zisul tău tovarăș, te-a mințit, ori a vrut ca să îți facă în ciudă. Ori e un ignorant. Ți-o spun SIGUR, acea opțiune nu mai este de actualitate. Poți întreba pe cei de la sediul Vodafone (sună gratuit la *222), o să-ți confirme ceea ce te-am informat eu. Și eu sunt pe cartelă, la Vodafone, și știu ce vorbesc.
Am fost de fata atunci cand a primit 1e.
Am inteles. Multumesc ca m-ai lamurit. Ai funda de la mine!
Uite, Cătă, m-am interesat la firmă. În prezent, nu se mai oferă 1 euro, la 60 min primite din alte rețele, ci 60 min în rețea.
La întrebarea, dacă ar fi posibil ca o persoană să continue să primească un euro lunar, mi s-a comunicat că e posibil să primească, dacă nu și-a dezactivat acea opțiune care funcționa pe vremuri.
În prezent, noile opțiuni și extraopțiuni, nu mai implică așa ceva. A fost norocul lui...
Andrei1903 întreabă: