| ♥•ßyencuţa•♥ a întrebat:

As dori sa va intreb ce va place si ce nu la acest site! Mie, spre exemplu, imi place ca aici pot pune intrebari despre viata de zi cu zi, dar si pentru. cultura generala, sau doar pentru a socializa, uneori, si primesc raspunsuri sau chiar sfaturi foarte bune si folositoare, insa, nu-mi place faptul ca citesc zi de zi raspunsuri jicnitoare la adresa unora. Din pacate este multa "prostie " pe acest site. Dar numai noi putem face ceva! CE? Sa raportam raspunsurile gen : spam, caracter neeligibil sau irelevant, libaj obscen,... Rog seriozitate, si nu critice sau raspunsuri jicnitoare. ( Scuzati eventualele greseli, dar in graba...se mai intampla) Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Denisa85 a răspuns:

Pe acest site este foaaarte multa rautate si foarte multa prostie, pun o intrebare serioasa, mi se dau raspunsuri f. tampite.
sunt pe aici copilasi de 8-9 ani care habar nu au de viata lor si pun intrebari stupide si dau raspunsuri la fel de stupide, dar nu trebuia sa ne lasam influentati de prostia lor.laughing

1 răspuns:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Mie imi place ca in general primesc sfaturi bune pe aceste site. Dar nu suport persoanele care pun intrebari doar la misto, posteaza o intrebare de cate 10 ori sau raspund la misto.