Desi nu mai sunt la varsta invatatului cred ca in momentul cand invatam era fizica si matematica dar si geografia asa cum era atunci.Desi sunt electonist cred ca am ales bine ceeace am dorit.Automatizari/calculatoare/constructii masini/unelte.Todeauna mi-a placut sa construiesc ceva ce nu am eu si au altii dar mai ieftin! Pe vremea aceea a fost un ceas electronic pentru masina.Totul e sa-ti urmezi visul dar si multa, multa munca si dedicatie pentru munca facuta.
A raspunde la intrebarea ta e oarecun hilar dar
ce vrei/doresti/ambitii.
Îmi place fizica, chimia, biologia și psihologia.
Ironic, detest matematica, însă mă descurc foarte bine.
Romana, Engleza, Biologie. Mi-ar placea si matematica daca as avea un profesor particular:X ( imi place la matematica ca totul se leaga)
Matematica,Biologia,Fizica,Chimia,Istoria.
Imi place engleza foarte mult, si o vorbesc foarte bine, dar urasc materia de scoala.E patetica! Am o profa de ma plictiseste cu exercitiile ei, ce sa mai...
Subscrii tu o...
Ok, ok, atunci prefer tehnologia, de fapt o admir pe profesoara de tehnologică la care aş sta o zi întreagă să-i arunc lavă în ochi şi tot nu m-aş sătura.
Engleza este a doua materie preferata a mea daca esti curios care este cea mai interesanta materie pentru mine si cea care imi place cel mai mult sunt sincer imi place geografia probabil ca ma crezi sau ca nu mai crezi dar eu am invatat toate tarile pederost la varsta de 8 ani stiu toate tarile capitalele lor de mic ma pasionat aceasta materie mereu il intrebam pe tatal meu sa imi zica niste tari din lume dar acuma nu mai este nevoie de asta imi place geografie pentru ca pentru mine acuma a devenit o joaca (sincer)
Romana, franceza, engleza si istoria. Sunt cele mai utile dupa parerea mea. Eh, lipeste matematica dar nu-mi place XD. Eu am zis mereu ca fara cel putin 2 limbi straine nu prea te poti descurca. Acum, de exemplu, matematica este importanta pana in clasa a 4 a dupa se rupe acea armonie intre mine si mate. Faza e ca romana engleza si franceza sunt mereu important iar la mate dupa ce imi termin toate studiile nu mai vreau sa aud de mate. XD Sunt multi oameni care se descurc la mate si altii la romana, parerea mea e ca matematica nu e folositoare din a 5 a in sus si altii care cred ca limba si literatura romana nu e folositoare. Scuze ca am scris atat si ca m-am abatut de la subiect dar asa fac de obicei O zi buna!
Limba romana, Limba engleza- este important sa stii mai multe limbi
Matematica- pentru ca ma pricep la ea
Muzica- pentru ca e foarte interesant
Restu tot sunt interesante, dar astea in special
Cam multe materii iti plac te pricepi la mate?
Dap, iau 10 pe semestru si la anual de cand ma stiu
Esti bun la mate?
Da imi place matematica, eu cel putin cel mai usor percep la matematica. E materia mea preferata
De fapt nu avem 2 lucruri in comun ci 3
Istoria-este destul de interesant sa afli despre ce s-a intamplat in trecut.
Literatura-sa citesti e foarte util si frumos, plus ca nu te plictisesti!
Biologia-e bine sa stii cat de cat despre corpul tau si restul...
Atat am de zis
Literatura romana este o materie care iti imbogateste vocabularul si cum ai zis te face sa nu te plictisesti si eu cand ma apuc sa citesc o carte la introducere parca imi vine sa o las balta dar la cuprins sunt ca in poveste ma aflu pentru ca imi place cuprinsul dupa cum am observat si cel mai mult intr-o poveste sa stii ca imi place incheierea este cea mai buna parte.
Asa este,si ma bucur ca exista unii care adora literatura. Majoritatea sunt cocalari smecheri si pitipoance,care pentru noi,generatia asta, sunt un model si doar ei conteaza. Exista insa si oameni destepti, cititi, dar nu ii apreciam, si asta ne face chiar fraieri.
Romana,franceza,muzica si desenul
Si o materie care nu o fac la scoala ar fi spaniola