Întrebare recomandată | Dante30 a întrebat:

Salutare TPU, ce browser considerati ca e cel mai bun si de ce, Deoarece eu le-am incercat pe toate si ma gandesc intre mozila-opera, cel mai interesant/smart raspuns funda!

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

Am facut si eu aceste teste. Le-am incercat pe toate: Opera, Mozilla, Chrome, Safari si mai erau cateva. laughing
Am ramas totusi la Mozilla. Mi se pare cel mai rapid, nu incetineste nimic, deschide paginile repede, e simplu de folosit si cochet. laughing
Din pacate trebuie avuta mare grija cu el. Are o mare problema e securitate straight face
toate parolele care sunt salvate pe el, sunt inregistrate un rubrica Unelte--->Optiuni--->Securitate--->Parole salvate--->Arata parolele.

Dar per-total e un browser foarte bun! happy

14 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Opera nu am încercat-o, dar rămân la Chrome (îmi place că e elegant, aerisit şi destul de rapid).

| Dante30 explică (pentru NOname):

Chrome are lag in full hd youtube si incetineste/ interfereaza cu alte programe stiu asta pe propria piele + ca am placa video ce duce full hd si net si proc e ok asa ca chrome for me =FUCK NO

| NOname a răspuns (pentru Dante30):

Nu mă pricep la fineţuri din astea tehnolgice, dar pe mine mă satisface (pe moment).

| Dante30 explică (pentru NOname):

Deci... TE SATISFACE? Hell yeah babe!

| NOname a răspuns (pentru Dante30):

tongue

| blueangel99 a răspuns:

Eu am avut pana acum Internet Explorer, Opera, Mozila, si Google Chrome.
Internet Explorer - nu e bun de nimic, merge foarte greu si se blocheaza. E bun pentru computerul unei broaste testoase.

Opera si Mozilla - le-am incercat, dar nu au fost prea bune, in sensul ca imi cerea sa descarc tot felul de programe plug in(si cum spatiul din calculatorul meu e cam mic, nu le-am descarcat).

Google Chrome este cel mai bun pe care l-am incercat, si pe care il folosesc si in prezent. Are o viteza foarte buna si nu iti cere sa descarci programe suplimentare.

| Narcis2007 a răspuns:

Eu ma inteleg cel mai bine cu opera

| Narcis2007 a răspuns:

Si mai folosesc mozila in paralel(retine foarte fain parolele)

| MskDesign a răspuns:

Sunt de parerea lui NOname.Chrome tinut curat si fara extensii, e un browser de foarte mare viteza.Internet explorer a fost declarat anul acesta cel mai rapid browser, dar tinand cont de toolbaruri si chestii din astea pentru un utilizator mai putin expert, e consiliabil chrome, in care se poate tine o interfata foarte curata, si foarte usoara in setari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Opera seamana cu Chrome. Numai ca e mult mai liber. Are si un design mai frumos. Si e si mult mai rapid. Nu credeam„ sincer. Am descarcat acum doua zile de voie„ de nevoie„ Chrome cedand din ce in ce mai des cu doar o extensie de facebook instalata.

| AnimatedSignature a răspuns:

Am avut Chrome cel puţin un an, şi la jocurile uşoare aveam lag, şi la task manager aveam vreo 86%.
Eu zic că sunt egale, dar aş alege Mozilla.

| Andrey_Andrei_1997 a răspuns:

Cel mai bun browser e Google Chrome. E cel mai rapid si are cea mai mare viteza de descarcare. Si e cel mai simplu (Usor de folosit).winking

| Aliadiere a răspuns:

Nu are rost o comparatie mozila e cel mai bun, chiar mai bun si decat google chrome, nu spun asta ca am eu mozila a iesit chiar si cel mai bun browser al anului!

| AnnYoa a răspuns:

Opera este cel mai bun browser pentru ca are o viteza mai mare (dupa parerea mea). Eu una folosesc opera si sunt foarte multumita