Am facut si eu aceste teste. Le-am incercat pe toate: Opera, Mozilla, Chrome, Safari si mai erau cateva.
Am ramas totusi la Mozilla. Mi se pare cel mai rapid, nu incetineste nimic, deschide paginile repede, e simplu de folosit si cochet.
Din pacate trebuie avuta mare grija cu el. Are o mare problema e securitate
toate parolele care sunt salvate pe el, sunt inregistrate un rubrica Unelte--->Optiuni--->Securitate--->Parole salvate--->Arata parolele.
Dar per-total e un browser foarte bun!
Opera nu am încercat-o, dar rămân la Chrome (îmi place că e elegant, aerisit şi destul de rapid).
Eu am avut pana acum Internet Explorer, Opera, Mozila, si Google Chrome.
Internet Explorer - nu e bun de nimic, merge foarte greu si se blocheaza. E bun pentru computerul unei broaste testoase.
Opera si Mozilla - le-am incercat, dar nu au fost prea bune, in sensul ca imi cerea sa descarc tot felul de programe plug in(si cum spatiul din calculatorul meu e cam mic, nu le-am descarcat).
Google Chrome este cel mai bun pe care l-am incercat, si pe care il folosesc si in prezent. Are o viteza foarte buna si nu iti cere sa descarci programe suplimentare.
Sunt de parerea lui NOname.Chrome tinut curat si fara extensii, e un browser de foarte mare viteza.Internet explorer a fost declarat anul acesta cel mai rapid browser, dar tinand cont de toolbaruri si chestii din astea pentru un utilizator mai putin expert, e consiliabil chrome, in care se poate tine o interfata foarte curata, si foarte usoara in setari.
Am avut Chrome cel puţin un an, şi la jocurile uşoare aveam lag, şi la task manager aveam vreo 86%.
Eu zic că sunt egale, dar aş alege Mozilla.
Cel mai bun browser e Google Chrome. E cel mai rapid si are cea mai mare viteza de descarcare. Si e cel mai simplu (Usor de folosit).
Nu are rost o comparatie mozila e cel mai bun, chiar mai bun si decat google chrome, nu spun asta ca am eu mozila a iesit chiar si cel mai bun browser al anului!
Opera este cel mai bun browser pentru ca are o viteza mai mare (dupa parerea mea). Eu una folosesc opera si sunt foarte multumita
MariusPapoi întreabă: