A fost un an prost, chiar foarte prost, abia astept sa se termine. Anul viitor sper sa fie mult mai bun, eu voi face tot ce tine de mine pentru a indrepta lucrurile. Pentru tine cum a fost?
A fost un an destul de ok pentru mine dar s-a mai plafonat pe final, exceptand conflictele politice de la granita noastra si toate problemele aparute din cauza asta....cu toate astea astept noul an ca sa incep cu forte proaspete. Acum am intrat in spiritul sarbatorilor si vreau doar sa fiu pe chilleanu' si sa se termine anul cu bine fara probleme sau incidente care pot schimba radical starea mea de spirit sau situatia. Dar a ta cum a fost?
Sincer nici nu știu ce sa iti răspund, nici nu știu ce va urma, nici nu știu de ce mai trăiesc
Cumplit an 2022. L-am inceput cu optimism dar mi-a adus dezamagiri mari si nici nu am realizat ceva important in acest timp.
Asupra lui 2023 nu ma pronunt inca.
Salut!
Nici n-ai pierdut ceva important de pe aici.
2022 a fost...și bun și rău.
Am iubit, am fost iubită. Am urât. M-am plimbat.Sunt sănătoasă.
Acum doar exist, dar am liniște.
Speranța moare ultima și ca toți ceilalți sper ca 2023 sa îmi aducă lucruri bune.
Am experimentat lucruri noi.am iubit și am fost într-adevăr foarte iubit.un an plin de suișuri și coborâșuri