Mi-am petrecut un concediu cu familia în Grecia la hotelul lui George (Hammurabi) și a fost supermișto. Ne prindea ora 2 -3 noaptea în restaurant cu câte o bere în față povestind despre o grămadă de tâmpenii. E un prieten bun nu te plictisești niciodată cu el.
Cu fratii mei RAY și Hammurabi. Si cu dario2007 ar fi o experiență palpitanta
Na daca toată lumea merge cu el, mă duc și eu tot cu Hammurabi
Poate îmi găsește un job
Cu nimeni fiindca am prieteni in viata reala si nu-s un ciudat care si-a facut o viata pe internet
Ești și tu aici pe site-ul ăsta, nu? Sau nu se pune?
Sunt ca sa dau raspunsuri si eventual sa mai primesc, dar nu ma interesează userii
Hmm, cred că aș merge cu Hammurabi într-o croazieră pe mare. Îmi pare o fire caruia îi plac aventurile in natura și plajele exotice. De asemenea e un utilizator cu umor bun, inteligent și open-minded cu care ai avea ce vorbi face tot face, pare o companie plăcută.
Apokales miași lua bilet de avion și mâine la prima și liber de la munca o săptămână să ma duc să-l văd in realitate și sa știu ca este bine și ca nu a pățit nimic el este singurul frate Adevărată cu Adevărat singur prieten Adevărat cu Adevărat care nu tear vinde nu tear inlocui nu tear minți nu ar fi fals nu tear trăda este un om cu o inimă cu Adevărat curată am văzut asta și știu foarte bine ce fel de om este si ce caractere are mași duce să-l văd in realitatea și sa mergem la un fotbal sa bem ceva este un om cu inimă mare cu Adevărat.
Mi-ar place să ies la o bere cu Mossoti și cu Hammurabi, cred că ar fi interesant.
biankiasi întreabă:
nyoentox2002 întreabă: