Întra pe Softpedia sa vezi ce minte au moderatori, fac mișto de tine dacă ai greșit o litera, TPU este liber
TPU, încă e foarte permisiv. Nu că îi iau apărarea. Și aici se șterg aiurea multe răspunsuri. Dar, ia să te duci tu pe alte site-uri, să vezi acolo „pușcărie".
Spre exemplu Intrebam de romi de ce tinem asemenea ciudati in tara? Nu ca incurajez vreo secta sau revolte... Eu personal, nu ma simt comod cu asa ceva Instant au catalogat ca obscen sau ceva de genul... Si multe raspunsuri sunt date jos In schimb, ca face lumea rating daca nu chiar bani adminilor e bine
Asta se poate interpreta ca rasism la adresa țiganilor. Nu poți interzice unui om care muncește să stea în țară. Problema nu e cu țiganii. Problema e că cineva le oferă condiții... Le oferă ajutoare sociale, le oferă bani raportat la numărul de copii, le oferă locuri speciale, nemeritate. Eu cred că oricine are dreptul să stea într-o țară. Problema e discriminarea. Fiecare ar trebui să muncească egal pentru a își câștiga drepturile. Deci nu poți să îi dai afară. Totul se reduce la conducerea țării care a dat legi proaste.
Faza e, imi e indiferent si de erau portocalii la piele Zic de atitudinea lor de speta joasa ce lasa de dorit In rest, da sunt muncitorii unii dintre ei, nu am nimic cu cei corecti doar ca am avut neplaceri cauzate din pricina lor si mentionez ca ma purtasem frumos cu unii. Deci cine e rau aici, eu sau dansii? D asta intrebam :/ cine e cuminte sa fie binecuvantat si sa creasca mare si fericit cine nu sa primeasca pe masura
Nu poți generaliza. Adică nu poți acuza țiganul Z de ceva, doar pentru că țiganul X și țiganul Y ți-au făcut rău. Adevărul e că e o problemă complexă și e mult de discutat pe tema asta - că de ce mulți sunt așa (lucrurile pot să ia o turnură cât se poate de mare pe probleme în condițiile sociale, istorice și mai puțin de rasă). Gândește-te că în afară românii sunt tratați cu aceeași atitudine. Asta nu înseamnă că eu sau, probabil, tu te-ai duce în străinătate ca să furi și înșeli. Generalizările nu sunt prea bune pentru că tratează nedrept excepțiile, pe situațiile care bat regula.
Mmm Treaba cam e ca popoarele au ceva comun in gene Iar cei din afara, da, au prostu obicei de a generaliza/ judeca prost in functie de locu din care spun x sau y ca au venit ( ex. stire din afara: tiganu' ( "romanu' " ) venit din Romania a facut ceva nu tocmai bun... ) Si uite asa ne pateaza imaginea
Inteleg ce spui, pot fi unii chiar cuminti doar ca mna sunt pe principiul decat sa am ceva care face tampenii mai bine ma lipsesc. ( Nu suport cand se baga in seama cu o tampenie sau cand incearca, dupa se dau victime ei ca si cum "eu as fi vrut asta" sau ceva de genul...) Mda stiu, penibil din partea lor.
Ai dreptate
BitchInRedDress întreabă: