Trebuie sa uiti aceasta simpatie, trebuie sa iti iei gandul de la El si sa gasesti pe cineva de natura si varsta ta! In cazuri din acestea Te-ai indragostit sau ai o pasiune de un barbat mai in varsta decat tine. Nu esti singura. Diferenta dintre voi poate fi de 8-10 ani, dar si mai mult de 20 de ani. Ce te poate determina sa alegi un barbat cu mult mai inaintat in varsta decat tine si ce anume te atrage la el? "Se intampla adesea ca o femeie care s-a maturizat mai repede (comparativ cu alte femei si, mai ales, cu barbatii de varsta ei) sa se simta atrasa mai degraba de un barbat mai 'copt'. I se pare ca nu are nimic in comun cu barbatii de aproximativ aceeasi varsta cu ea si ii gaseste adesea de-a dreptul infantili. Un barbat mai matur ii impune respect si il gaseste mai atragator decat pe unul tanar." "Un barbat mai in varsta are deja o viata destul de implinita. Stie cine este, are o cariera, a trecut prin multe, stie sa vorbeasca si sa asculte. Mai ales pentru o femeie care are nevoie de siguranta, este un lucru important si, normal, este atrasa de astfel de barbati.", Un barbat mai in varsta este mai atragator, nu pentru ca este mai puternic, ci pentru ca, in maturitatea sa, a cedat o parte din aceasta putere, a devenit mai putin 'cautat', dorit, si, in acest caz, mai indatoritor, mai capabil sa faca o femeie mai tanara sa simta ca exista un echilibru al puterii in cadrul relatiei.", Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?
Daca este doar pasiune nu este asa de grav.Problema este sa nu existe si iubire. Spun asta pentru ca peste vreo 15-20 ani el(ea) o sa aiba peste 50 ani si se poate sa fii atras(a) de persoane mai tinere.Sunt destule exemple si la noi de casnicii intre 2 persoane cu diferente mari de varsta si care au esuat.Incearca sa gasesti pe cineva cu varsta apropiata de a ta.Succes!
Este normal atâta timp cât rămâne aşa. Mă gândesc că e o iubire "platonică" ( îţi place să-l revezi, să vă salutaţi, să râdeţi împreună, te gândeşti la el.visezi cum ar fi să se şi întâmple ceva între voi, însă toate acestea se întâmplă doar în sufletul tău). De obicei asfel de "idile" se termină la unmomentdat şi peste câţiva ani vei zâmbi când îţi vei aduce aminte. Ar fi bine să te bucuri de viaţa de adolescentă cu prieteni de o vârstă cu tine.
Multumesc frumos pentru raspuns Exact asta mi se intampla