| Razvan03Andrei a întrebat:

Nu stiu ce s-a intamplat cu mine dar in clasa 7 am luat-o razna rau de tot..in clase mici nici nu imi inchipuiam cum e sa ai notele alea si cum poti sa faci aia! etc..etc.
Si acum sunt in dilima mare cu MATEMATICA, care era una din materia mea preferata si mai usoara de atat...nu se putea! Luam 9 si 10 pe linie, iar acum am ajuns sa i-au si 4!
Sa nu va ganditi ca sunt corigent sau ceva de genulhappySunt cu media 8, dar nu e de ajuns!
As dori sa va intreb acum(eu care acum 2 ani puteam sa dau si meditatii),cum sa rezolv problemele?
Miercurea asta dau teza si vreau sa invat toata teoremele si formulele.
Dar asta este de ajuns? Adica cand vad o problema, pot sa am toata camera plina cu formule, dar eu tot "nu o vad" pe cea care ma ajuta.Practic nu stiu cum sa incep o problema sau cum o sa terminstraight face
Daca cineva imi zice cu ce formula sa fac, am observat ca merge Brici! Dar la o teza nu este de ajuns ca ala din fata mea sa-mi spuna:"Heey, vezi ca la prima problema faci cu pitagora ca sa afli inaltimea AD din triunghiul dreptunghic si dupa faci bla-bla-bla").Nu se poate nici asalaughing
Ce pot face?

Helpcrying

Fenc iu TPU!

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Totul e sa exersezi. Ia o carte cu probleme rezolvate; apoi vezi ca sunt unele la care nu se da rezolvarea imediat, ci au raspunsul la sfarsit. Deci, trebuie sa practici. Stii cum e vorba: teoria ca teoria, dar practica... Daca stai doar si filosofezi: oare de ce inainte aveam note bune si acum nu, nu faci nimic. Trebuie sa pui mana si sa lucrezi.

0 răspunsuri:
Întrebări similare