| Dante30 a întrebat:

Salutare TPU, nu vreau sa dramatizez sau asa ceva, dar simt ca stagnez, si constientizez ca nu e ok.
Am 20 de ani, locuiesc singur si am intr-o oarecare masura grijile/responsabilitatile unui adult, dar simt ca viata mea nu are culoare si nu stiu in ce directie se indreapta/ma indrept eu.
Intrebarea mea, cred eu ca... ar fi cum sa imi schimb viata in "bine" sau mai degraba cum sa trec peste acest impas de care ma lovesc zi de zi, caci sunt satul doar sa supravietuiesc in loc sa si traiesc.

4 răspunsuri:
| Dmonik a răspuns:

Faptul ca te preocupa drumul tau in viata e un lucru pozitiv.
Cel mai simplu este sa iesi cu amici, cu prieteni, la film, la teatru...Intalnirile cu prietenii sunt relaxante si dialogurile antrenante.
Poti, caci, cu siguranta, nu ai terminat o facultate, sa te concentrezi pe a te dezvolta profesional! Gandeste-te ce ti-ar placea sa faci, fa-ti un plan si pune-l incet-incet in aplicare!
Citeste, asculta muzica, uita-te la filme...
Calatoreste, viziteaza locuri noi...happy

| FemeiaPisică a răspuns:

Dacă lucrezi şi te-ai săturat de programul obişnuit şi obositor de la muncă, îţi poţi găsi nişte activităţi care te relaxează.

| Dante30 explică (pentru FemeiaPisică):

Problema vizavi de ce spui tu e ca deja fac asta dar nimic nu mi se mai pare interesant, Totul ma plictiseste extrem de repede...

| T0T a răspuns:

Îți găsești o iubită.