| Doarunaltutilizator a întrebat:

Salutare TPU-tisti.
Dupa cum majoritatea dintre voi stiti am dat evaluarea nationala la final de clasa a opta dupa ce am dat examenele am vazut ce note am primit media totala plus cele 25% care reprezinta mediile pe clasele 5-8, am completat acele fise dei nscriere la liceu, am trecut acolo impreuna cu mama mea optiunile mele, locurile posibile unde as putea fi inscris.
Intrebarea este:
Pe ce data mai exact se afiseaza rezultatele in care spun unde am fost admis si dupa cand ma duc sa mai inscriu? pe 19 parca luna asta.

Răspuns Câştigător
| Cameliapantiru a răspuns:

Si in perioada 21-29 iulie vei merge sa te inscrii la liceul la care ai fost admis. Iti recomand sa mergi in primele 2-3 zile ale acestui interval, pentru a avea cand sa revii, in cazul in care dosarul nu e complet sau vreun act nu e actualizat/legalizat.

8 răspunsuri:
| Cameliapantiru a răspuns:

Da, pe 19 iulie vei afla rezultatul admterii. Succes!

| Doarunaltutilizator explică (pentru Cameliapantiru):

Multumesc mult.

| Doarunaltutilizator explică (pentru Cameliapantiru):

Si dupa aceea am terminat cu asta, dupa ce ma duc la liceul acela sa ma inscriu, corect?
O sa in incerc sa ma duc in primele 3 zile si daca nu pot atunci in weekend sigur voi putea.
Multumesc.

| Cameliapantiru a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Da, dupa ce te-ai inscris, esti in vacanta, fara nicio grija.
Noapte buna!

| Cameliapantiru a răspuns (pentru Cameliapantiru):

Si in perioada 21-29 iulie vei merge sa te inscrii la liceul la care ai fost admis. Iti recomand sa mergi in primele 2-3 zile ale acestui interval, pentru a avea cand sa revii, in cazul in care dosarul nu e complet sau vreun act nu e actualizat/legalizat.