Depinde cate revolutii o sa mai facem, si desigur cum va decurge evolutia isis si relatia politica dintre America si Rusia.
Nu cred ca Romania o sa se alipeasca cu Rusia, daca cetatenilor le pasa de tara lor o sa lupte pentru ea dar generatiei de adolescenti din zilele noastre nu prea ii pasa de ea fiindca ei zic ca oricum o sa plece spre occident la maturitate.
Nu m-am referit la alipire. Fara voia noastra.
Atunci la ce te-ai referit?
Si apoi ca Romania sa se alipeasca cu Rusia trebuie ca Rusia sa puna stapanire pe Ucraina si Republica Moldova.
Cum a facut-o in Peninsula Crimeea o poate face oricand.
Auzi dar tu crezi ca oamenii din Romania ar vrea sa se alipeasca cu Rusia de buna voie doar ca sa se evite niste tragedii cum au fost in Ucraina?
Nu intelegi nimic oricat as explica. O zi bună!
Acum am inteles mai bine, nu trebuie sa te superi.
Nu ma supar, stai linistit.
Desert, in ritmul actual. Sau populata de alte natii. 1989 nu a fost revolutie, ci lovitura de stat mascata.
N-are cum ca o tara europeana sa aiba 0 locuitori in viitor dar cine poate stii, pana in 2089 mai e, atunci noi probabil nici nu vom mai fi.
0 locuitori originari de aici si cu radacini care sa nu fie localizate prin India, daca prinzi ideea...
Ma rog poate numele tarii ar fi schimbat si alte lucruri dar ma rog cine stie.
Roboti auzi, bine tehnologia sigur o sa progresezi atunci destul de mult dar n-ai de unde sa stii ce poate sa fie atunci noi nu o sa mai fim.
AndreiAntiTot12 întreabă:
alexfab33 întreabă:
Denisd533 întreabă: