| Andreeas_Andreeas_1997 a întrebat:

Salutare,TPU! Voi cum sunteți tratati de tatii vostri? tatal meu nu este cinstit cu mine.el a avut o copilărie foarte grea. tatal lui profita de el,il tinea in curte ca pe o sluga,exploatandu-l si tratandu-l ca pe o cârpă.de la tatăl sau,tata a dobândit mentalitatea asta de a avea,Muncește foarte mult in construcții si pot spune ca a reușit, dar nu asta este problema mea.pe mine ma deranjează ca daca i-a pe cineva cu el la munca il plateste.pe mine m-a luat la munca,dar nu m-a plătit. spune ca ma plătește, ca o sa-mi dea banii săptămana viitoare magarii de astea.am avut bac-ul anul asta si din păcate nu mi-a ieșit media. El imi spune sa învăț, dar in același timp are pretenția si sa-l ajut la cabana.eu i-l ajut cât pot,dar scopul meu este sa ajung ceva in viața,nu sa il ajut pe el sa facă cabana,sa o vândă si după sa numere banii,eu rămânând un nimic fără niciun viitor.l-am ajutat la construirea ei si totuși el spune ca nu fac nimic toată ziua,ca sunt inutil si mai știu eu ce, dar eu mai am un frate care este mai mic decât mine care nu este in stare nici sa-si taie o felie de pepene. spune mereu ca el este mic deși are 15 ani si eu 19.cand eu aveam 13 ani, nu 15 ma muncea ca pe drac.se comporta cu mine de parca as avea încheiat un contract cu el. Astăzi mi-a spus sa ma duc la cabana si sa vopsesc tabla de pe ea ca durează doar o ora,dar tabla aia, ca sa o vopsesti durează o zi lejer.i-am spus frumos ca nu pot zilele astea pentru ca săptămana viitoare dau bac-ul (tot din cauza lui ca ma muncea nu l-am luat din prima) după ce i-am spus asta a spus ca nu sunt bun de nimic si a început sa ma înjure.de lovit,nu m-a lovit niciodată,dar as prefera sa-mi dea doua după ceafa si sa tacă dracu din gura. Oricât de amiabil i-as pronunța cuvântul,,nu" el are aceeași reacție. abia aștept sa iau bac-ul si sa plec la facultate,sa scap o data pentru totdeauna de calvarul asta,il detest. Cand i-a la munca nu stiu pe ce boschetar il umple de bani, ca na...altfel se face de ras in comuna. Atitudinea lui m-a facut întotdeauna sa-mi pierd încredere de sine :'( voi sunteți tratati altfel de tatii vostri? Eu n-am nimic bun de învățat de la el

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ai tu e inca bine. Crede/ma, se poate mult mai rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un copil nu vine la pachet cu instructiuni de crestere, fiecare parinte isi creste copilul cum crede mai bine.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Eu sunt printesa tatei.

| Andreeas_Andreeas_1997 explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Așa sunt fetele laughing

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Andreeas_Andreeas_1997):

L-am intrebat pe tata daca ar fi vrut si un baiat, iar el a zis ca nu. Am intrebat-o pe mama, ea a zis ca vrea unul pe nume Rodrigo. laughing

| Andreeas_Andreeas_1997 explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Interesant,dar copilariile tale personale nu ma privesc pe mine laughing

| Andreeas_Andreeas_1997 explică:

Va rog sa-mi iertat-o Greșelile de ortografie, a editat greșit telefonul si nj am mai stat sa ma uit pe tot citatul asta

| badearazvan a răspuns:

Stai chill ca nici la facultate nu e miere si lapte, o sa stai la camin sau cuchirie, o sa fie nasol mancare, spalat vase, haine, etc. acolo o sa fie greu sa te obisnuiesti o sa ti fie dor de casa chiar daca acum poate nu recunosti

| Andreeas_Andreeas_1997 explică (pentru badearazvan):

O sa stau la unchiul meu care este doctor ginecolog și are personal care sa facă treburile astea happy