| aLn a întrebat:

vreau si eu niste filme de groaza dar nu cu kilareala. vreau ceva gen fourth cand, woman in black, mirrors, the unborn,, genul asta. stiti voi la ce ma refer. apreciez gestul

11 răspunsuri:
| Kristinikaaa a răspuns:

Cauta "El orfanato" sau "Para entrar a vivir". Astea sunt titlurile originale.

| MarianWLF a răspuns:

The Devil's Rejects
Shutter
28 Week Later
Dead Snow
Death Tunnel
Paranormal Activity 1-2-3
Silent Hill 1-2
Sigur o sa iti placawinking
Si mersi ca ai insirat si tu cateva chiar nu mai stiam la ce sa ma uitlaughing

| aLn explică (pentru MarianWLF):

laughing) da am vazut foarte multe filme de groaza si chiar nu mai stiu la ce sa ma uit, silent hill 2 nu l am vazut dar o sa ma uit la el ca primul a fost super. mersi multe, mai stie cineva filme de groaza suuuuuppppeeeeer maaaalllleeeefffiiiiiceeeee?

| aLn explică:

Va multumesc frumos, alte filme mai stiti?

| Liluuila a răspuns:

Deci stiu un film mai de nebuni, carora le place sa se uite la filme de groaza ca si mie, va va lasa cu gura cascata.Incercati 'The Human Centipede'! Credeti-ma muriti pe scaun! Astept pareri.

| RΔϟVAη a răspuns:

Friday 13
The Human Centipede
Drag me to hell
The Grudge
Shutter
Martyrs
Hostel
Paranormal Activity
The Exorcism Of Emily Rose
Insidious
Wrong Turn
The Texas Chain Saw Massacre
Orphan
Night of the Living Dead
Mirrors

| AlinautzaElenutza a răspuns:

Cosmar de Sfantul valentin, e destul de tare, Jurnalul Diavolului, are niste scene in care iti vine sa vomiti...Cicatricea asta l-am vazut duminica trecuta si a fost super tare, acum depinde si cat de infricosatoare le vrei si mai era unul numamai ca nu mai tin bine minte era vorba de un tablou care te ducea intr-o alta dimensiune parca eu am vazut decat ultimele 15 minute din el, dar stiu ca arata numarul 18 in parteade jos a ecranului...

| Liluuila a răspuns:

Mie mi se pare filmul "insidious" slabut.parerea mea.cei care spun ca e cel mai bun film de groaza is niste oamenii care habar n-au ce inseamna filme de groaza si se uita inca la scooby-doo! parerea mea.l-am vazut dar e foarte slabut.

| Tkd_Alyna_1996_Wbez a răspuns (pentru Liluuila):

Doamne,chiar acum l-am terminat laughing pot s-a zic c-a fost scarbos tare. si o senzatie din aia :-s. dar horror nu a fost tongue

| Tkd_Alyna_1996_Wbez a răspuns (pentru Kristinikaaa):

El Orfanato l-am vazut si eu, chiar merita happy Pe mine m-a marcat putin.

| Liluuila a răspuns (pentru RΔϟVAη):

Majortatea le.am vazut. The Grudge nu mi s, a parut asa de groaza dar ayy, parea ma.