Sa isi faca gard pe partea lui si asa il acopera pe cel al vecinilor.Nu au vecini ce sa comenteze atata timp cat e pe terenul lui.
Să sacrifice câțiva cm din curte, toarnă bordură de beton imediat lângă gardul vecinului și își înalță gardul propriu așa cum îi place.
În situația asta eu aș opta pentru un gard din beton (panouri prefabricate) pentru că e mai greu de distrus/sabotat în cazul în care vecinul ăla chiar e plecat cu pluta...
Sa faca alt gard langa ala.
Sau ofera-te tu sa faci gardul, poate se mai inmoaie vecinul, cine stie, poate ajuta si el pana la urma.
Să mă ofer eu să fac gardul? Nu înțeleg!
Te duci asa,cu o scandura in mana la vecinu ala si spui "hei, durule, vrei sa ma vezi batand cuie? poate ma ajuti, tine-mi hainuta putin, sa ma leg la sireturi ...asa,cum facem?" iar ala o sa zica "mereu am vrut sa bat cuie in gardul asta!" si o sa faceti gardul.
Nu înțelegi."Durul" a fost în Regimentul 6 Artilerie Grea.
Daca asa sta treaba...nu e asa ca si gardul ala de sarma e sexy? sta bine acolo, spune-i prietenului sa ...sa isi vada de treaba!
Să facă gard in curtea lui pe lângă cel al vecinului. Chiar nu are ce sa-i spună dacă face asta.
Poate sa faca spre vecin un alt gard (dublare) prin care sa nu se vada nimic dintr-o parte in alta. Daca tot nu se inteleg, va fi perfect. Nu se vor acuza nici de spionaj, nici de mirosuri, nici de "pisica ta in gradina mea".