Buna
-Eram in clasa a 10 a si am chiulit 4 fete cucuiete...
Ne-am dus la o colega, am taiat o gaina, am facut friptura si am baut un paharel de visinata si o cana de must si dai panarama in liceu + bateam tot ce prindeam in fata noastra
Ce a iesit numai eu stiu si scumpa noastra diriginta pe care am mintit-o zicandu-i ca am mancat ceva si era alterat de asta stam cu capu pe banca
Dar, un coleg, de ciuda ca nu am vrut sa il luam cu noi, ne-a dat in primire si a strigat in clasa...tovarasa diriginta nu ascultati fetele, ele sunt matoale Diriginta ne-a chemat si a hotarat...
Ce alegeti fetelor? nota scazuta la purtare? ori faceti munca patriotica in liceu 2 zile... obligat ca am ales varianta 2!
A fost ceva ce imi amintesc cu drag mereu si astazi rad copilasii mei de isprava mamei lor
O frumoasa zi sa ai
Eu am vrut sa-mi cumpar drujba, nu stiu exact de ce
Am fost sfatuita sa incerc una inainte, asa ca am taiat cu drujba unui cunoscut un lemn, destul de gros, cred ca avea vreo 15 cm in diametru...
Inca mai am febra musculara
Am ingropat (cand eram copil), un pui de gaina.Cu popa, gropar, bocitoare si pomana de dupa.I-am facut,, mormantul '' cu floricele culese din parculet
Oh, parastas, nu gluma!
Rudele s-au prezentat? Priveghi, ceva?
Rudele puilui? Nu au aflat
Oh, crima de grad 3. Clar.
Sa-ti pregatesti un avocat bun si un medic eventual.
Se prescrie... au trecut peste 30 de ani de atunci...Mama puiului l-a calcat.Cred ca nu mai am nici penele
O persoana nebuna percepe lucrurile normale ca fiind anormale si invers. Poate faptul ca intr-o seara, plimbandu`ma prin parc, am vazut 2 pusti pe o banca.M`am apropiat tiptil din spate, cu miscari usoare, am dat crengile tufisului din fata usor la o parte. Unul dintre ei bea dintr-o sticla cu apa linistit.Atunci am sarit din tufis si am facut "Bauuuuuuu!", facandu`l sa simta apa aia pana in nas, iar dupa 10 secunde doar sticla mai ramasese in locul lor.Dar sa stii ca asta imi pare ceva perfect normal
Buna!
As vrea sa denumesc in cuvinte, dar imi este imposibil.A fost o incercare de abandonarea a fiintei, de schingiuire, de tortura, urmata de momente de ratiune..Totul s.a petrecut la nivel mental, de asta nu pot descrie acel ciudat lucru.Voi reveni cu amanunte, imediat ce voi sti mai multe despre ce s.a petrecut cu mine.
Nu am inteles nimic, deci voi merge mai departe.
Ciudat,as fi jurat ca ai inteles.Dar na, greu la deal cu boii mici.
De acord cu tine. Poate am inteles, dar nu vreau sa intru in detalii.
Multumesc!
Am plecat de acasă la 1 dimineața când toți ceilalți din casă dormeau , şi când m-am intors (pe la vreo 4 dimi) nu a observat nimeni că am dispărut
Ale tineretii valuri...) Bravo!
Asa imi place de voi!
"Ale tinereții valuri." adevărat
OanaG întreabă:
AtateaConditii întreabă:
LisaJulie întreabă: