I-as recomanda sa-si ocupe timpul cu chestii placute, nu cu "campanii" sortite esecului.
Poate ca-s eu mai negativist, dar m-as gandi ca daca poarta prea des asa ceva, exista o anumita probabilitate de a fi altoit de vreo haita de malaci cocalari beti, proaspat scosi din club.As merge la persoana respectiva si i-as recomanda sa poarte un cutit la chiloti, pentru orice eventualitate.In rest,tot ce-i mai bun pentru viitorul sau, il sustin in ceea ce face.Dar consider ca e irelevant sa porti un asemenea tricou, deoarece nu genereaza nici o schimbare. Din perspectiva celorlalti, un astfel de mesaj imprimat pe un tricou nu sugereaza altceva decat faptul ca persoana care poarta tricoul respectiv este impotriva acelui gen "muzical", desi maneaua nu poate face parte din sfera muzicala.
Hmm, am postat aceasta intrebare fiindca eu am un asemenea tricou si l-am mai purtat vara trecuta, dar nu foarte des. Tin minte o faza cand eram singur pe-afara si langa mine erau cam 4-5 cocalari, eu aveam castile pe urechi si ii auzeam prin casti cum ma injurau. Chiar este riscant ca cineva sa poarte asa ceva.
În România o să fii în siguranţă de abia când o să poţi să umbli legal cu o armă la tine. Până atunci...
Mie chiar mi-au mai spus niste amici ca sa umblu la mine cu un cutit si cu un paralizant. O adevarata lege a junglei in Romania...
Wow ce misto e tpul/tipa sigur e de treaba si are simtul umorului si e si inteligent/a.
Frumos din partea ta! Cativa amici cu care mai umblu pe-afara, mi-au spus ca nu o sa mai mearga deloc cu mine nicaieri daca port tricoul ala pe mine, fiindca nu au chef sa se bata cu manelistii din cauza mea.
Eu am crezut ca asculta manele.
MarrySweet întreabă: