Daca iubești o persoana și ai sentimente profunde pentru ea, iar aceasta nu-ți acorda atenția sau chiar nu-i pasă, înseamnă că nu te merită.
Pur și simplu nu-i băga în seamă pe colegi. Spune-i fetei sentimentele tale și-n cearcă sa o convingi sa nu le mai acorde atenția acelor colegi, să-i ignore.
Ei nu sunt cu nimic mai speciali decât tine, as putea spune că sunt doar "huligani". Ești tânăr, gândește-te la viitor. Lasă.i in "balta" lor de prostie, vorbește cu acea fată și spune-i că o iubești.
Cunosc sentimentul, am trecut și eu prin clipele astea. Doar că, am pierdut-o definitiv .
Daca nu sunteti impreuna acum inseamna ca nu aveti aceleas lucruri in comun nu va asemanati din nici un punct de vedere si doar pentru ca tu o placi pe ea nu este deajuns.Si eu in liceu am placut un baiat (bine la mine a fost altfel situatia) si nu i-am spus cei drept era cel mai frumos din liceu si sa merg eu sa ii spun ca il plac cred ca ma faceam de rahat dintrea atatea fete sa se uite tocmai la mine.Eu eram primul an el ultimul nu aveam sanse si atata timp cat il vedeam zilnic nu aveam cu sa il uit de aceia probabil ca si tu vei mai astepta destul pana sa ti-o scoti din cap
MadaAwwr întreabă: