Trebuie sa scrii in casuta de cautare doar cate un singur cuvant (cat mai rar intalnit, dupa parerea ta), nu o fraza sau o intrebare intreaga. Iar apoi cauta printre intrebarile, care iti vor aparea. Daca n-ai gasit din prima, schimba cuvantul de cautare, si fa-o, pana vei da de intrebarea ta. Desi de multe ori se intampla, ca intrebarile anonimilor nici sa nu fie postate/aprobate, sau nu apar la cautari, sau apar cu o intarziere de cateva zile pe site. Deci, e posibil nici sa n-o gasesti.
Oricum succes! Numai bine!
Dai la Caută întrebări sau răspunsuri, pui un intrebarea care ai pus-o, ti-o cauta, ti-o gaseste si gata. @Maria: Pai daca nu vezi raspunsurile inseamna ca nu s-a raspuns deloc, adica e intrebare fara raspuns.
Rectific. Intrebarea mea sub anonoimat, apare in casuta de cautare atunci cand eu ii dau cautare. Problema nu era asta ci insasi faptul ca intrebarea apare ca si cum as fi scris-o de pe contul meu chiar in acel moment cand eu o caut. Mai exact, nu pot vedea daca s-a raspuns la ea. Vad doar intrebarea si atat. Va multumesc!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: