| Celcestietot a întrebat:

Salutare tuturor! Cum ajungeti sa catalogati o persoana ca fiind plictisitoare, ce ar trebui sa faca ca sa fie asa?

13 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Sa faca si sa zica ce nu iti place tie.

| gemeni6226 a răspuns:

Sa ma trateze cu subiecte ce nu ma intereseaza, sa spuna acelasi glume pe care le stiu deja, sa nu aprecieze efortul pe care il fac sa se simta bine, sa nu incerce niciodata sa fie degajat si cu simtul umorului.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Absolut nimic.

| StrongHeart a răspuns:

As caracteriza asa un om care sa nu aiba niciun fel de pasiune sau hobby, sa aiba o viata monotona care se rezuma strict la scoala sau munca, dar nici la alea sa nu exceleze, sa aiba aceleasi pareri, sa nu fie deschis la lucruri noi, pe scurt, un om care isi pune singur limite referitor la ce crede ca e capabil sa faca si refuza integrarea sociala sau sa isi schimbe comportamentul pentru a face parte din ceva mai mare.

| CleanHeart a răspuns:

Pentru mine nu exista persoane plictisitoare
Pai daca omul ăla nu se potrivește cu felul meu de a fi sau nu avem lucruri în comun e logic că intervine plictiseala că nu avem povesti potrivite și nici vibe bun

| Goddessss a răspuns:

O persoana de care trebuie sa tragi de ea, fără chef de viata, plictisita(nu depresiva), nașpa

| Celcestietot explică (pentru Goddessss):

Poti sa nu faci nimic toata ziua si sa fii plictisitor? Eu ma gandesc ca nu.

| Goddessss a răspuns (pentru Celcestietot):

Depresiv sau fără scop in viata.

| Fantaspirit a răspuns:

Sa nu vorbească, sa aibă un limbaj lipsit de charisma,sa nu aibă personalitate,sa nu fie funny,sa discute subiecte pe care pe interlocutor nu îl interesează deloc,felul de a fii. Și eu în ultima vreme sunt așa,dar eu sunt depresiv e ceva normal. Cred că e ceva nativ,daca ai un mood și o personalitate anosta,lipsit de vitalitate,dinamism,nu stârnești interes prin felul de a fii,ești prea serios sunt mai multe,ești anti-distractie,anti-life. Poate doar o persoana te-a catalogat cândva așa și ai pseudo-impresia că toate te percep așa,e posibil sa fie doar in capul tau și nu toți să te catalogheze așa. In ultima vreme tot mai multă lume e depresiva, si deconectata de la realitate, trebuie sa și rezonezi cu interlocutorul, sa ai lucruri în comun, daca e fata sa o faci sa rada fiindcă cu simțul umorului o poți agata într-o proporție mai mare de 50%

| Celcestietot explică (pentru Fantaspirit):

Ai dreptate. Consideri ca pentru o persoana care nu prea are treaba cu gamingul si careia ii place sa iasa in cercuri sociale, un gamer poate fi plictisitor? Sunt curios de punctul tau de vedere.

| Fantaspirit a răspuns (pentru Celcestietot):

E puțin in antiteza bro răspunsul tău unul care nu e gamer cu " un gamer poate fi plictisitoar" ori e ori nu e,și dacă e și dacă nu, nu este suficient sa fie gamer fiindcă daca vorbește doar de gaming și nu altceva sa tina pasul cu cei din jur atunci poate fi catalogat ca fiind boring și imatur,daca in schimb nu e gamer poate iniția alte subiecte mult mai practice și interesante că doar nu doar despre gaming se discuta. Un gamer e plictisitor după o vârstă trebuie sa abordezi subiecte mai mature, captivante cu care sa ii tii puțin în suspans,așa atragi respect și cum altfel decat prin relatări ale experientelor trăite de tine,dar alea serioase și alea funny,copiii discuta doar despre gaming,iar daca nu ești interesat de gaming asta denota că ești relativ mai matur,într-un context cu gameri poți face valuri și discutând alte subiecte, dar trebuie sa ai o personalitate strong, daca nu ai atunci ești doar acel om care niciodată nu poate fi liderul unui grup și care doar asculta și nu e in centrul atenției, fetelor le plac băieții care sunt în centrul atenției, care sunt ascultați de cei din jur nu de ascultători că aia emit că nu au încredere în ei și că nu au abilități sociale.

| floareaalbastraa25 a răspuns:

Nimic laughing

| Celcestietot explică (pentru floareaalbastraa25):

Daca se axeaza pe cariera, este plictisitoare?