| AvramescuMarius1994 a întrebat:

Salutare tuturor, dupa un sir lung de discutii am ajuns la concluzia ca trebuie sa ii respectam pe homosexuali pentru ca,,asa s-au nascut". Toate bune si frumoase, sunt de acord.Problema este urmatoarea. Exista riscul de a se promova aceasta tendinta, de a fi considerata in viitorul apropriat o orientare normala si sanatoasa? Exista riscul de a fi promovata din ce in ce mai mult prin mass media? Prin filme? Prin muzica? Exista riscul ca copii sa fie tentati atunci cand vad astfel de persoane pe strada tinandu-se de mana si mai stiu eu ce? Pentru ca asta ma ingrijoreaza cel mai mult nu faptul ca, vezi doamne, religia interzice!

Răspuns Câştigător
| Vale111 a răspuns:

Nu cred, eu unul de exemplu nu s de accord ca 2 persoane homosexuale sa adopte un copil, sunt de accord cu casatoria lor, dar cel mai mult conteaza libertatea omului de a face ce vrea el in patul lui...de promovare degeaba il promoveaza daca tie nu ti place si pana la urma e o societate democratica fiecare poate sa si promoveze ce vrea atata timp cat e legal

26 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dacă eşti atras de Maricica şi nu de Gigel, cam câte filme cu homosexuali crezi că ar trebui să vezi, ca să te simţi atras Gigel?

Pricepuşi ideea?

| AvramescuMarius1994 explică (pentru NOname):

Oricat de mult apreciez sarcasmul tau, ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este influenta lor asupra copiilor, ei sunt usor influentabili, vor sa exploreze etc...eu nu vorbesc de adulti, si am auzit ca unii din cauza violurilor au capatat tendinte homosexuale, acum ce spune doamna stiinta si ce spune tanti religie, nici nu stii ce sa mai crezi!

| NOname a răspuns (pentru AvramescuMarius1994):

Eu zic că îţi faci griji degeaba.
Sexualitatea e ceva nativ şi dacă e să fii heterosexual, homosexual, bisexual sau asexual, vei fi (mai devreme sau mai târziu).

| Inferno a răspuns:

Cand vorbim de specia umana orice e posibil, chiar si amputarea unui membru ar putea sa devina o moda in viitor.

| doctorandus a răspuns:

In Olanda, tara in care discriminarea este interzisa prin Legea fundamentala, homosexualii sunt luati adesea la cafteala (in general de cei de la tara sau de musulmani). Asa ca desi din punct de vedere legal homosexualii s-au emancipat, nu inseamna ca au aceeasi trecere in societate ca restul lumii.

| NOname a răspuns (pentru doctorandus):

Da, probabil mai e nevoie de o generaţie, două, până umanitatea (cu mici excepţii) va scăpa şi de această prejudecată. Încă suntem mult prea înapoiaţi.

| AvramescuMarius1994 explică (pentru NOname):

NOname, sper ca nu te superi ca intreb, dar tu ai aceasta orientare sexuala? Sau esti pur si simblu o luptatoare pentru drepturile tuturor? Si fi sincera.

| NOname a răspuns (pentru AvramescuMarius1994):

Iubesc dreptatea în toate formele ei, iar orientările mele, de orice fel, mă privesc doar pe mine.
http://www.tpu.ro/......gatura-cu/

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu s-au nascut asa, e o boala psihica

| anonim_4396 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

S-au nascut cu acea boala psihica!

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru anonim_4396):

Un copil de 10 ani nu are inclinatii, decat daca e sodomizat tot timpul si zice ca asa e normalitatea

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Este o mare nesimţire din partea ta şi a multora asemenea ţie să nu laşi oamenii în pace şi să nu-ţi vezi de treaba ta, să-şi trăiască vieţile, care îi privesc doar pe ei, aşa cum vor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Imi amintesc ca atunci cand eram mic adica la gradinita imi placea de o fata deci aveam deja inclinatii corect?

| M25M a răspuns:

Cei care sunt homosexuali, dupa cum zici si tu, sunt naturali, se nasc astfel. Nu cred ca cineva va deveni homosexual dupa ce a imiat pe unul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca acest lucru ar fi permis iti dai seama cati homo si lesby ai vedea in public! Acest lucru va deveni ceva normal si oamenii(foarte multi) le vor adopta comportamentul!

| Nucreeed a răspuns (pentru anonim_4396):

"Acest lucru va deveni ceva normal si oamenii(foarte multi) le vor adopta comportamentul! "rolling on the floor)))))))))))))) u just went full retard

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nucreeed):

! u are a bigger retard! Nu am spus nimic gresit! Tu ai auzit despre "spiritul de turma"?

| Nucreeed a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci nu exista asa ceva cand vine vorba de orientare sexuala...
Oamenii sunt nascuti heterosexuali sau homosexualistraight face
Nu ai sa vezi un hetero ca sa se schimba asa dupa cum bate vantul.
Daca tu crezi ca ei aleg pe parcurul vietii ce cale sa urmeze...atunci am si eu o intrebare pentru tine:tu ti'ai ales orientarea sexuala?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nucreeed):

Nu! Dar oricum nu este un lucru deloc normal sa vezi pe strada gay cum se ling!laughing

Tu personal, câţi gay ai văzut "lingându-se" pe stradă?
Numai fii sincer(ă)!

Eu nu am văzut niciunul (şi nu vorbesc doar de România, unde mentalitatea oamenilor încă lasă mult de dorit, jucând un rol important în (ne)exprimarea liberă).

Atunci de ce mereu se aduc în discuţie "gay-i care se "ling" pe stradă", când mai nimeni dintre cei care vorbesc despre acest stereotip creat de homofobi, nu a văzut în viaţa lui un gay "lingându-se" pe stradă? Nu cumva doar pentru manipulare şi pe post de scuză puerilă a homofobiei sale?

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Am spus ca nu este normal sa vezi! Nu ca am vazut! Acest lucru nu este deocamdata foarte des intalnit deoarece cum spune utilizatorul care a pus intrebarea: "ar trebui sa ii respectam" noi nu ii respectam pe acestia si vor fi oameni care sa comenteze la ei si poate din rusine sau respect nu o fac! Dar daca i-am respecta si i-am incuraja sa o faca am vedea pe strazi acest lucru te asigur!

Nu ştiu ce educaţie ai primit tu, dar te asigur, un om bine educat, indiferent de orientarea sa sexuală, va lăsa manifestările care pot fi deranjante pentru cei din jur pentru intimitate.

Iar chiar dacă nu, eh, e dreptul lui, la fel cum este şi al tău, deal with it!

| BlackSulphur a răspuns:

... Tocmai ce ai zis ca orientarea sexuala este ceva natural/ nativ! Deci, prin provorarea acesteia (Care nu prea inteleg ce ar putea presupune mai exact) nu ar afecta cu nimic orientarea individului. Simple as that.

| AvramescuMarius1994 explică (pentru BlackSulphur):

La partea cu inascutu, la asta m-am gandit si eu, dar am si auzit ca unii dupa diferite abuzuri s-au schimbat.
Promovarea presupune : prezenta in filme, videoclipuri muzicale etc.( daca nu ma insel deja sa inceput) a astfel de cupluri, si vezi doamne ce frumosi sunt, ca e ceva foarte normal, se iubesc si tot felul de chestii( se incearca normalizarea)... ce mai urmeaza, includerea lor si in desene animate (copii fiind usor influentabili)? Intelegi tu unde bat?

| numele2 a răspuns:

Chiar daca s-ar promova eu nu vad ca 2 barbati homosexuali sa se tina de mana pe strada ca si un baiat cu o fata, si inca o data chiar daca s-ar promova nu cred ca ar ajunge sa fie promovata chiar prin filme si muzica. parerea mea.