| Ely1234567 a întrebat:

Salutare tuturor, ieri m-am certat cu prietena mea și de ieri încerc sa o sun dar nu îmi răspunde. Ce sa fac? Cum sa o împac?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Lasa sa sune ea, nu esti tu vinovata in cazul asta, de ce sa suni tu? Lasa-o, si in primul rand daca s-a comportat asa, e un om cam redus, vrei prieteni redusi? Eu n-as vrea.
I-ai zis de bine, eu ti-as fi multumit ca mi-ai zis, ca m-ai facut atent sa nu sufar mai tarziu daca prietena m-ar trada pe la spate si eu nu stiu!

Ti-as fi zis "mersi mult de informatie, o sa verific, bine ca mi-ai zis ca sa stiu din timp la o adica".

Deci mai bine sa nu te mai sune, eu nu am prieteni prosti, iar daca constatam ca unu e prost, nu il mai voiam de prieten.

16 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așteaptă să te sune ea.

| Mosotti a răspuns:

Care a fost motivul pentru care te-ai certat? Ca sa vedem cum abordam problema, cine a fost vinovat?
Ca daca ea e de vina, ea sa sune, nu tu. Ca pentru un raspunst cat mai corect trebuie sa cunosc situatia intai.

| Ely1234567 explică (pentru Mosotti):

Eu i-am spus doar ca prietenul ei i-a cerut numărul de telefon alte-i prietene. Și a invitat-o la suc. Nu am vrut sa se supere pe mine.
La care ea mi-a răspuns ca de ce mă bag în viața ei. Din părere de rău pentru ea i-am spus

Nu mai vorbește nici acum cu mine
Am decis sa o las pe ea sa mă sune dacă vrea mersi pextrudare ajutor

| Mosotti a răspuns (pentru Ely1234567):

Si tu fraiera ai fi daca i-ai raspunde in caz ca suna! Sincer vorbesc. Nu sa te sune cand ii se scoala, si cand nu ii convine in mod prosteste, sa-ti intoarca fundul.
Ptr ca la prima ocazie va repeta gestul.

Eu am avut un amic din asta si cand am aflat ca procedeaza asa, i-am zis clar cand a sunat "eu am nevoie de oameni inteligenti pe langa mine, dupa cum te-ai purtat nu ai dovedit ca faci parte din aceasta categorie, asa ca nu mai suntem amici pentru cu prima ocazie vei face acelasi lucru".
Si cu asta basta.

Si pana la urma nici nu e vb de inteligenta doar, ci si de daca omu ala tine la tine, ca daca tine la tine, tot nu face asa.

Da tot pe prietenul ei îl crede...
Mai târziu o sa îi pară rău dar o sa fie prea târziu Mersi pentru sfaturi

Nici nu mai conteaza pe cine crede, conteaza cum s-a purtat cu tine, si din momentul ala e totul clar. Eu cu asa oameni nu as mai vrea sa am de a face, pentru ca ti-o poate face oricand cu alta ocazie in orice fel, asta denota caracterul.

Da ai mare dreptate Mulțumesc pentru ajutorwinking

Pai aia e, trebuie sa ai in jurul tau oameni de calitate si destepti, sa aprecieze cand le zici ceva de bine pentru ei, nu sa se supere.

Lasa sa sune ea, nu esti tu vinovata in cazul asta, de ce sa suni tu? Lasa-o, si in primul rand daca s-a comportat asa, e un om cam redus, vrei prieteni redusi? Eu n-as vrea.
I-ai zis de bine, eu ti-as fi multumit ca mi-ai zis, ca m-ai facut atent sa nu sufar mai tarziu daca prietena m-ar trada pe la spate si eu nu stiu!

Ti-as fi zis "mersi mult de informatie, o sa verific, bine ca mi-ai zis ca sa stiu din timp la o adica".

Deci mai bine sa nu te mai sune, eu nu am prieteni prosti, iar daca constatam ca unu e prost, nu il mai voiam de prieten.

| Nirvanaaa a răspuns:

Lasa-i un mesaj in care sa ii spui ce simti si ca iti pare rau.

| blackann a răspuns:

De ce v ati certat? a cui a fost vina?

| 1997onur a răspuns:

Vorbeste cu ia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu actiona imediat, lasa sa treaca un timp.
Iti recomand sa astepti cateva zile apoi sa-i trimiti un mesaj in care sa-ti ceri iertare.

| Ely1234567 explică (pentru anonim_4396):

Ok multumumesc pentru ajutor

| Caricaturistafaralimite a răspuns:

Daca nu îți răspunde la apel trimite un mesaj sau mergi la ea cu bomboane de ciocolată și îți ceri iertare că ai suparat-o cu ceva

| Lovelyrockgirl a răspuns:

Lasa-i un mesaj ca iti pare rau si ca vrei sa reiei legatura cu ea.