| amaliadima200 a întrebat:

Salutare tuturor! Maine dau examenul teoretic auto, însă am foarte multe emoții în privința asta. Am învățat și fac chestionare și aproape 95% din ele le iau, însă emoțiile încă sunt, nu vreau sa îmi imaginez ce va fi când voi intra în sala de examinare, ce îmi puteți recomanda pentru a scăpa de aceste emoții? (Fără comentarii răutăcioase, vreau neapărat să scap de emoții)

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ideal era sa inveti toata Legislatia rutiera, ca atunci chiar stiai sa raspunzi la toate intrebarile din chestionare.
Sa speram ca ai noroc si pici pe ce stii!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Extraveral.

| BlaDe12345 a răspuns:

Face parte din felul nostru de a fi, este un examen important pentru tine este normal sa ai cateva emotii. Ai putea sa rogi o prietena sa vina cu tine sa mai schimbati 2-3 vorbe sa iti tina mintea putin ocupata, eu am vorbit cu o fata care era mult mai emotionata decat mine si pe mine m-a calmat asta. Cand vei intra in sala oricum vor reveni o parte din ele. Adu-ti singura aminte sa te relaxezi, daca o intrebare iti ofera batai de cap las-o pentru mai tarziu. Va fi floare la ureche, succes si asteptam un reply cu rezultatul big grin

| amaliadima200 explică (pentru BlaDe12345):

Update, am luat sala din primalaughing