| BlonduOsT a întrebat:

Salutare tuturor! sunt noua pe site si am si eu o intrebare, poate ma ajutati si pe mine.
am un prieten mai mare cu 5ani.suntem impreuna de 2ani si ceva.eu am17si un pic, el 22.ne intelegem bine, desi ne mai certam din cand in cand.ne-am despartit acum 3zile, deoarece el s-a suparat si a zis ca nu sunt mereu langa el.crede ca e pe locul2in viata mea.nu e asa si am incercat sa ii explic. dar nu intelege.am vorbit 2ore la telefon asta seara si mi-a zis ca mai imi da o sansa, ultima si spera sa nu-l dezamagesc. faza e ca eu luni plec, in spania, la o matusa, iar el nu e de acord cu plecatul si nici nu stie ca va fi luni.nu stiu ce sa fac.am incercat sa ii zic sa luam o pauza, sa ne gandim, a zis ca nu e de acord, a zis ca ori stau cu el, ori plec de tot
e o relatie serioasa, ne iubim mult, stiu ca tine sincer la mine, mi-a propus sa ne mutam impreuna dupa ce termin liceul si a zis ca are planuri mari. m-a asteptat 1an jumate sa fiu pregatita sa imi incep viata sexuala.nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma, e urgent! dau fundite!

Răspuns Câştigător
| Nicoleta a răspuns:

Si eu am tot 17 ani.
Daca crezi ca il iubesti atat de mult, esti dispusa sa alegi intre el si plecarea in Spania? Nu poti sa il faci sa intelleaga ca tu ii esti alaturi chiar daca esti plecata o vreme? O relatie poate rezista si la distanta daca este o relatie puternica.
Tu esti sigura ca relatia va rezista in timp?
Eu zic sa analizezi comportamentul lui, tot si sa vezi avanntajele si dezavantajele acestei relatii, daca ea are sanse sa reziste. Eu zic ca motivul invocat de el pentru care v-ati certat, nu e chiar asa de intemeiat si ar putea sa inteleaga ca nu poti fi mereu langa el, ca ai si tu o familie, ca nu sunteti legati, ca intr-o relatie sunt momente in care partenerii nu sunt unul langa altul si totusi sunt impreuna. Eu zic ca plecarea ta in Spania ar trebui sa va intareasca relatia, nu sa o raceasca
Eu asa cred : daca iubirea este atat de puternica, poare rezistA si la distanta o perioada.
Sper ca te-am ajutat cu cevahappy. Ai grija ce decizii iei, gandeste-te bine! Succes!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ial si pe el cu tine