| MihaelG a întrebat:

Salutare utilizatori ai TPU! Am și eu o întrebare :Cred că ați auzit de acest joc și anume DLS2015(Dream League Soccer 2015):Acum vine întrebarea cea mare care este :Am descărcat acest joc de mai multe ori pe o perioadă de o lună(până acum 2 luni am putut să îl descarc și normal să și îl joc)E, de acum o lună cum am mai spus îl descarc dar când vreau să bag datele pentru a putea juca îmi apare următoarea eroare care zice:could not connect to Google Play Store, please ensure you are logged into a Google Play account and have a valid internet connection.Această eroare a începu să îmi apară de acum o lumă cum am mai spus. Dacă este cineva care ma poate ajuta îl rog săo facă să îmi răspundă la aceste întrebari 1)De ca ce ar putea apărea această eroare?
2)Există vreo soluție în care aș putea rezolva această eroare?
3)Dacă da cum? Astept orice detalii orice! Vă mulțumesc, va doresc o zi și o viață luminată și fie ca Bunul Dumnezeu să fie cu voi si sa va calauzeasca calea! O zi buna! V-am pupat! Pa!

1 răspuns:
| mudokins78 a răspuns:

In setarile telefonului la aplicatii, dai clear data la google play si la google play services.
atat!