| nyoentox2002 a întrebat:

Salutare,voi ce credeți, au fost furate voturile? Cine naiba sa voteze PSD și PNL, mă așteptam Aur sau SOS să aibă cele mai multe voturi

22 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate ai inteles si tu acum ca Sosoaca nu are nicio intentie politica sau electorala ea doar conduce o adunatura de troli rusi in principiu care nu au reusit sa prosteasca nici 3% din populatie.

| dullcat a răspuns:

Evident ca da, chiar recent a scris aici cineva ca a primit 6 buletine de vot...Eu nu as fi vrut sa iasa nici preferata ta, fara suparare. laughing

| nyoentox2002 explică (pentru dullcat):

A intrat sosoaca in parlamentul european, noroc de Diaspora

| dullcat a răspuns (pentru nyoentox2002):

Eu sunt trista si surprinsa ca retorica aia a ei prinde la cei tineri din generatia ta.

| suntserios a răspuns (pentru nyoentox2002):

Ia zis, îți place ce ai votat?

https://m.digi24.ro/......es-2864803

Mama, ce rușine mi-ar fi in locul tau...

| nyoentox2002 explică (pentru suntserios):

Bravo ei, ea macar vrea sa facă dreptate, nu că PSD și PNL

| suntserios a răspuns (pentru nyoentox2002):

Rade un continent de noi că suntem așa proști că am trimis imbecila aia acolo sa ne reprezinte.

| Dismally a răspuns:

Nu au fost furate, cateva incidente minore nici nu conteaza. Te asteptai tu rau, nu are cum un partid cu intentii de vot de aproximativ 5% si unul cu 18% sa ia un scor mai buna decat cele cu 30% si 20%

| nyoentox2002 explică (pentru Dismally):

Sosoaca avea mare popularitate, mă așteptam să aibă peste 20%, că se fac sondaje, clipuri toți cu Votez Diana șoșoacă! Eu mă așteptam cele mai multe voturi să aibă ori SOS ori Aur dar nicidecum PSD și PNL, cred că au cumpărat voturile!

| Dismally a răspuns (pentru nyoentox2002):

Pentru ca iti iei informatiile de pe tiktok, acolo realitatea este distorsionata de multe ori big grin

| Dismally a răspuns (pentru nyoentox2002):

Gandeste-te in felul urmator: cati membri are PSD? Aia sigur vor vota partidul din care fac parte, plus familiile lor si prietenii, apropiatii uneori. Pe urma uita-te la cati membri are SOS si vei vedea de ce nu aveau cum sa ia mai multe voturi.
Nu toti oamenii sunt membri de partid intr-adevar, dar cand ai peste 400.000 de membri cu siguranta vei avea un rezultat bun.

| StoicAnalysis a răspuns:

Mai bine asa decat AUR.
Eu unul speram sa fie USR.
In partidele nou infintate, oamenii de acolo ori sunt neexperimentati ori sunt partide dublura ( care tot un fel de PSD sau PNL sunt). In ambele cazuri, ele sunt daunatoare pentru tara.
Nu zic ca USR-ul este bun, dar comparativ cu celelalte, eu il consider raul cel mai mic.

| J0B0MAT a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Da, și eu speram măcar la un procent mai mare pentru USR.Sigur că mai bine așa decât aur, sos, dar tot cred că s-a mai furat pe alocuri.
În orice caz, extraordinar Nicușor Dan.Aș vrea să se întâmple așa și în alte orașe mai mari ale țării, să ia un om singur, capabil, umil.

| nyoentox2002 explică (pentru StoicAnalysis):

Eu din USR o simpatizez pe Cristina Prună!

| mODIN a răspuns:

Nu au fost furate. Gandeste-te asa: cine naiba vota oricum PNL sau PSD? Mno, cele doua publicuri tinta s-au unit, o masa de oameni care sunt complet dezinformati politic, dar carora le e frica de "extremistii" de la AUR si USR.

Eu nu inteleg cine voteaza SOS, n-am cunoscut in viata mea o singura persoana care sa aiba un cuvant bun de zis despre acel partid, si manifestul lor e varza, scris in ChatGPT probabil. Pe mine aia ma socheaza.

| Mindfulness a răspuns:

Ne așteaptă vremuri foarte grele! Și războiul de altfel și foametea!

| Standt a răspuns:

AUR? Cine voteaza cu circarii?
In alta ordine de idei vad ca in Galati, Vaslui, Iasi si alte judete moldovene a fost cea mai mica prezenta la vot. Vreau sa vad pe cine vor da vina de acum cei ce cu mana lor au votat gresit. Tot pe vasluieni?

| nyoentox2002 explică (pentru Standt):

Eu sunt din Vaslui și locuiesc în Brașov, am votat sos

| Valentinaldoilea a răspuns:

Am vazut dimineata rezultatele (partiale) BEC. Diaspora a votat MASIV cu PSD. Diaspora care mereu i-a criticat pe cei din tara ca voteaza prost. Concluzia? Nu a furat nimeni, nimic. Romanii au votat prost in mod constient.

| nyoentox2002 explică (pentru Valentinaldoilea):

A avut și Sosoaca noroc de diaspora, a intrat în parlamentlaughing

| contstersinteresscazut a răspuns:

Au fost furate voturile. In Romania se voteaza si decedatii si cei care nu ies la vot. Nu se poate face nimic. Televiziunile sunt ale lor. Este greu sa dai jos asemenea partid numit PSD. La Bucuresti este jale doar ei au iesit castigatori de la psd.