| Flav a întrebat:

Salutare. Vreau sa remarc faptul ca la intalnirea de azi am participat eu, aminee, harciog cu harcioga si aminadab. Dupa plecarea celor din urma ( si ramanerea tineretului tongue ), exact cu 5 minute dupa ne-a onorat cu prezenta Dara impreuna cu sotul si scumpa fetita pe care o are.
Adaug faptul ca mi-a facut o foarte mare placere sa stau la un pahar de vorba ( si de bere, desi numai eu cu aminadab am baut alcoolrolling on the floor ) si sa cunosc unii useri si dupa acest spatiu virtual. Multumesc celor care au venit si mentionez ca m-am simtit f. bine in compania lor, mai ales ca ne-am intalnit in ipostaza de necunoscuti si cu variate diferente de varsta.
Sper din tot sufletul ca aceasta initiativa/intamplare sa fie un model pentru. viitor happy ( aminee, s-a putut domnisoara? tongue )

16 răspunsuri:
| Flav explică:

Neah elena nu mi-a spus sau cel putin nu mai tin eu minte... din cate cunosc, ieri pe la 5-6 spuneai pe la alt post ca vii.ca n-o sa scapam de tine si etc.ehh...vorbe si iar vorbe...

Shin
| Shin a răspuns:

Poate se face una si in Bucuresti... happy
SHin

Janina
| Janina a răspuns:

Super! cat de tare!
felicitari!

auran
| auran a răspuns:

Forte frumos ca initiativa voastra a avut finalitate - la cat mai multe intalniri

| Dara a răspuns:

Flav, placerea a fost de partea noastra! Ar fi frumos sa mai organizam asemenea intalniri. Si poate data viitoare, isi vor face curaj mai multi sa paraseasca lumea virtuala pentru cea reala. happy

| ioanaa a răspuns:

happy multumesc pentru detalii, imi pare rau, repet, ca eu nu v-am putut cunoaste.

| julliano a răspuns:

Misto. Voi sunteti primii ce v-ati intalnit in real de pe acest site?

| ilie a răspuns:

Ce minunat. Ma bucur pentru voi, poate vor mai fii si alte ocazii.

| ilie a răspuns:

Ce minunat .Ma bucur pt voi,poae vor mai fii si alte ocazii.

| ilie a răspuns:

Ce minunat .Ma bucur pt voi,poae vor mai fii si alte ocazii.

| felicia_7071 a răspuns:

Foarte frumos!
Mi-ar placea sa se mai intample pe viitor, pentru ca mi-as dori sa particip la aceste intruniri.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Timisoara vine cineva? Va cazez la mine acasa.Stiu sa fac si prajituri laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bunny-sper sa ajung eu cat mai curand. daca reusesc sa-mi cumpar apartament anul acesta, fac cinste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma simt prost ca nu am mai putut veni... sper ca ti-a zis aminee de ce nu am mai venit dar nu-l publica pe site motivul te rog frumos. iar la 2 intalnire PROMIT ca voi onora si eu cu prezentawinking sper ca nu esti supi pe minesad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari! Ma bucur ca v-ati intalnit.Deci,se poate. happy
Eu am baut o cafea cu Zbenguici si o astept pe Lia la petrecerea mea de burlacite.happy Daca mai vrea cineva sa vina, anuntati-ma.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a zis ca o sa vin daca reusesc sa termin treabaphbbbbt iar ea stia si alt motiv...in fine... daca te-ai supi asta e...iti trece pn te insorihee hee