" Shadow136o ...cum va dați seama de un om trist?"
ne-am putea uita atent la poziția/orientarea colțurilor gurii. Sau după intrebările puse:
https://www.tpu.ro/......rgin-sunt/
Hai sa luam totul pe rand.
Un om trist e tacut, abatut si are o privire trista care sta sa planga.De altfel si tonul vocii lui e mai scazut.
Un om care minte de multe ori e greu de depistat dar depinde si de cat de bun e acel mincinos.
Semne pentru a depista un mincinos:
1. Evita contactul vizual direct sau cand vorbeste cu cineva se uita in alta parte.
2. Uneori mincinosii sunt agitati si nu pot sta linistiti.
3. Daca il intrebi ceva important incearca sa schimbe subiectul discuției sau insista sa nu vorbiti despre acel subiect.
4.La mincinosii mai slabi se poate zari pe fata un zambet sau tresar si devin mai palizi la fata.
5.De multe ori incearca sa afiseze o atitudine pozitiva si extrem de joviala care de multe ori e falsa.
Aici nu e vorba de trucuri psihologice, e vorba doar sa fii atent la oamenii din jur si sa anticipi miscarile fiecaruia in functie de cat de "dat pe spate " te simti..eu imi dau seama ca un om este trist din felul de a se comporta,este abatutpriveste in gol,e ingandurat, apatic,lipsit de viata expresiv. dupa privire,mare lucru nu iti dai seama,dar dupa felul de a fii,expresia fetei iti poate da de inteles multe,totul e sa le interprezi corect. Cineva care ascunde ceva, e tacut, lipsit de comunicare,prefacut, atipic, un om care vorbeste putin si nu spala din gura, un om care interpreteaza lucrurile in asa fel sa auzi ce vrei tu sa auzi, nu ce ar trebui. Nu exista trucuri, ci sa cunosti omul sa vezi ce ntentii are cu tine si unde vrea sa ajunga, iti dai seama din cat de brusc este interesat cu tine..cu cat e mai interesat de tine, cu atat mai rau, ca e ceva in neregula..de exemplu : prima intalnire cu o femeie in acest an, de varsta 40 ani, inaltime 1, 65metri, era curioasa ce masina am,ce marca,ce numar,ce culoare,apoi era brusc timpida si pe ganduri,adica tacuta,apoi in timp ce am mers sa ne plimbam cu masina, a zis sa ne plimbam pe unde stau,apoi a urmat curiozitatile,unde stau,pe ce strada,pe ce numar,casa cu etaj,casa cu mansarda, mi-am dat seama ca e pe interes,i-am aratat o casa oarecare,o vila si a ramas brusc surprinsa,apoi m-a dus la ea acasa, era in elementul ei,dupa ce ne-am simtit bine in seara aia in care spunea ca ma iubeste, a vrea o relatie cu mine, de fapt erau "stimulati" ca sa fiu relaxat, linistit si sa nu imi dau seama ca se preface, desi stiam si i-am facut jocul, dovada ca a doua zii o ardea pe scuze ca e la munca, si dupa 3 zile, ma suna sa imi spuna ca nu sunt barbatul de care are nevoie, minciuni ca sa scape de mine, desi in seara aceea eram viata ei, barbatul ce si-l dorea, iar in masina spunea ca sunt ceea ce viseaza de cateva seri si alte vrajeli..de care sunt satul..cam asa sunt oamenii prefacuti, pe interes, tu trebuie sa ii citest si sa iti dai seama de ce intentii au si sa le-o tragi bine de tot, ca sa nu ti-o traga ei tie pe moment si sa suferi, ca suferi mai incolo, e altceva..aia e.
DenX5400342 întreabă: