Da, fiindcă nu comunici ( a pune o informație în comun cu cineva) ci pentru că vorbești discuții.
Ce sa comunic? Lumea e hoață mai bine nu comunici nimic
Eu mă bazez pw un principiu, adică o presupunere de bază.Nu poți să nu comunici.
Nu cred ca e problema la tine.
Daca partenerul de dialog e inchis, nu poti vorbi nimic cu el.
Cu o persoana deschisa, sociabila, poti vorbi despre orice nimic. Incuiatii inchid orice subiect.
Probabil că ești prost. Nu o zic în nume de rău, dar ca să porți o conversație trebuie să ai o anumită creativitate, să cunoști niște subiecte de care să te legi. Probabil ești doar timid și ai un blocaj în a accesa acea creativitate.
Sa vorbesc despre ce? Chestii banale știu, adică nu sunt incult. Dar in rest despre ce sa vorbim, despre vreme?
Despre o carte poți vorbi și filosofa o zi întreagă. Sunt unii care scriu sute de pagini de critică doar pe o carte. Dacă nu îți plac cărțile, similar poți vorbi de jocuri video. Poți vorbi de politică, de natură, matematică, biologie etc. Sunt multe de care poți vorbi.
Știu ca nu are legatara cu întrebarea pe care am pus o dar mai e o chestie.
Decât sa vorbesc chestii inutile cu oameni, nu mai bine in timpul ăla fac ceva ce îmi place mie sau spre avantajul meu?
Păi fă ce vrei și ce crezi tu că e util. Tu ai pus întrebarea, eu ți-am răspuns. Dacă ai pus întrebarea însemână că erai interesat de asta. Că eu știu că nu e inutil să schimbi idei cu oameni, să îi cunoști și să ai relații sociale, asta e altă treabă. Tu fă ce dorești.
De acord cu tine Te pup
Decât sa deschid o carte mai bine ma uit la un film p*no și mă conectez altfel ))))
Mai usor.
LisaJulie întreabă: