| CristiV96 a întrebat:

Salutări, as vrea să vă întreb pe cei care ați avut de-a face cu extracțiile molarilor de minte, și categoria asta, cum e procedura și e într-adevăr cum se zice că nu simți mare lucru în timpul extracției și mai mult după, ce trece efectul anesteziei, eu vad pe YouTube, metoda că taie cu ceva freză, 'coroana" titlu e in engleza "wisdom removal "ceea ce e cam clar că e in străinătate, aș vrea să știu dacă e așa și în >>>>>>>>Româniadupă care au acces mai ușor la extractia la restul dintelui, sau pur și simplu doar fac anestezia și apuca cu patentul și trag ca prostii de dinte?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am simțit nimic la extracție că am fost anesteziat. Dar vreo 3 zile după am avut dureri.

1 răspuns:
| User1234578 a răspuns:

Aici cred ca depinde. Nu sunt in domeniu, și nici nu am experimentat asta laughing
Se face anestezie locală, iar, după caz, ori se taie cu bisturiul gingia ( asta în caz ca molarul nu are destulă suprafață pentru a fi prins sau acesta este sub gingie). Dacă aveți de ce să apuce, acesta se va extrage direct, fără tăieturi. happy