De fapt ai toate atu-urile unui barbat inteligent doar ca nu sti inca acest lucru.
"Sunt o fire prea calma, pașnică..."
Ala pe care l-ai descris tu aici: "...atitudine dominanta, inițiativa, tupeu, forța fizica, stil impunător și convingător" este descrierea unui smecher de cartier, un golan, cocalar, nu a unui barbat adevarat!
Mulțumesc mult penteu încurajări, eu am crescut cu imaginea falsa despre cum trebuie sa fie barbatul și am avut mereu o lipsa de încredere în mine din cauza ca nu sunt tipul ala și deși am încercat sufletul meu este pliat pe un alt tip de personalitate.
Nu te sfatuiesc sa-ti schimbi firea, fiindca femeile destepte apreciaza acest tip de barbat.
Pitipoancele si proastele sunt cele care cauta smecheri si cocalari si crede-ma ca nu vrei sa ai de-aface cu asa femei.
Stai cum esti, dezvolta-ti cunostintele generale, citeste, comunica si vei fi bine!
''Incearca sa fi un om de valoare si nu neaparat un om de succes'' A. Einstein.
Din ce povestesti tu aici eu cred ca esti un om super ok care e vital societatii, parerea mea. Nu trebuie sa fi Mike Tyson ca sa fi barbat.
Mai întâi trebuie sa capeți încredere in tine, practici cumva un sport! Eu consider ca ar trebui sa te bagi la un sport deoarece corpul tău devine atletic, in al doilea rand trebuie sa începi sa cunoști fete, sa fii tu primul care începe discuția și sa pari mai îndrăzneț! Dar primul pas este sportul
Cipi1212 întreabă: