| just0stefana a întrebat:

Salutari, daca m-ati ajuta cu niste statusuri de mass pentru o fata un pic emo...
vreau niste statusuri cu un pic de chestie amuzanta in ele; dar nu chesti de dragoste c nu's genu'; niste statusuri care sa-ti deschida ochi asupra unor chestii; sunt o tipa mai nepasatoare si am nevoie de statusuri p masura! va rog daca m-ati putea ajuta! big grin

Răspuns Câştigător
| Turquoise a răspuns:

Buna
Sper ca am inteles bine ce vrei xD

Atunci cand o sa vezi ca numai sunt in preajma ta, sa-ti dai seama ca'ti lipseste ceva.
Sunt la calculator pentru oricine in afara de tine. Daca nu-ti raspund te-ai prins ca tu esti, da?!
Nu doresc sa reprezint totul pentru oricine, ci as dori sa insemn ceva pentru cineva anume.
E pacat sa visezi ca sa traiesti.Trebuie sa vezi realitatea asa cum e ea nu cum o vrei in vise.
Fii ceea ce esti, iar daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, acel cineva nu este de ajuns pentru tine.
Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii.
I'm a star. I'm so hot. I'm a doll. My bichon, loves the shopping at the mall.
Si manana te vas manana te olvido. : )
Iubeste-ma cand merit mai putin...caci atunci am nevoie cel mai mult :].
Sa nu te-ntorci plangand ca-ti *** una!
Ti-ai pierdut din farmec iar eu am devenit prea rece.
People tell me slow my road, I'm screaming back 'F*ck that smug
The silence is so loud, the sound of missing you.
U can be my hero?
Sunt bun ca privirea unui copil îngenuncheat spre rugăciune. Sunt crud ca răzvrătirea unui nedreptăţit: sunt om.
Cand ai suflet RAU in tine atunci esti privit mai BINE.
Grăbit, agitat, coleric, irascibil, exagerat în toate, cu o imaginaţie dezlănţuită cum nu a mai fost văzută niciodată, ateu până la fanatism - iată ăsta sunt eu în esenţă. Ucideţi-mă sau luaţi-mă aşa cum sunt, fiindcă eu nu mă voi schimba niciodată.
Nu exista minciuni doar adevar fara dovezi.
Pentru orice femeie dorita de majoritatea barbatilor exista acel 'unu' deja plictisit de ea.
Secretul succesului este sinceritatea. Odata ce poti sa te prefaci, ai reusit.
Atata timp cat nu-ti pasa unde esti, nu te poti rataci.

4 răspunsuri:
| BucatăDeTort a răspuns:

thinking un pic cam complicat cu chesti(i)le astea... complicata si exprimarea ta

| Casiana a răspuns:

I just don't understand!

| just0stefana explică:

Adica niste statusuri mai cool... misto... ceva de genu'

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Sunt un EMO nu o Gorilla machiata cu negru!rolling on the floor
I'm cool, cute and sexy. I'm EMO fraiere!
Sunt o fata cu negru imbracata, parul il am facut ok, si stilul meu e de EMO bai. EMO GirL!
Nu prea ma descurc la cei emo pentru ca nu'mi prea plac.Srryy!
App, este "Umpic" nu "Unpic". oke?