| Fridăm a întrebat:

Salutări! Există pe aici studenți sau absolvenți ai Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" din București? Dacă da, aș avea câteva întrebări. Cum a fost cu admiterea? Care sunt condițiile de cazare (dormitoare, mâncare...)? Care e programul zilnic? Cum sunt cursurile și examenele? Dar profesorii? Vă rog să îmi dați cât mai multe detalii și orice alte informații pe care le considerați utile.

Răspuns Câştigător
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Salut!
Am incercat eu vara trecuta.
A fost foarte enervant cand s-a afisat pe site ca putem sa mergem sa ne facem dosarul, am fost la politie, ni s-a explicat tot ce trebuie sa facem, ofiterul care se ocupa de asta a fost foarte amabil, dar dupa am fost sa ne deschidem fisa medicala si acolo am stat foarte mult, unii evitatu coada venind cu un parinte care era din politie. Dupa m-am plimbat cateva zile prin tot orasul sa-mi completez fisa. La inchiderea fisei am dat peste o coada parca si mai mare. Testarea psihologica a fost aiurea, nu mai intru in detalii.

La inscriere te sfatuiesc sa te duci in a doua zi, in prima e o aglomeratie(am vazut-o doar la stiri, eu am fost a doua zi :D).

Bun, la vizita medicala am asteptat din cam mult, plus ca m-a bagat la contravizita pentru ochelari(mai bine nu-i luam la ce dioptrie mica am ma descurcam si fara ei).

Proba sportiva a fost super, un profesor de acolo ne-a sfatuit sa facem incalzirea, ne-a ridicat moralul putin cu cateva glume.

Proba in sine n-a fost chiar grea, la rezistenta nu sunt asa sticti, te mai lasa cateva secunde, oricum diferenta se face la scris...

La scris am stat iar mai bine de o ora pana am intrat in sali si dupa am mai stat destul pana ne-au dat subiectele, dupa doar vina mea ca n-am prea invatat la istorie...

Stiu ca am mai intrebat si eu pe un forum de cazare, program, cand poti sa pleci... Paraca era forum-cadeti.ro sau... Acum nu-l mai gasesc, e unul asemanator sau e acelasi, dar vad ca nu mai are postari.

Stiu ca erau si niste poze din Academie, camerele aratau bine, ca intr-un camin, doar ca acolo poti sa te odihnesti noaptea, nu o sa fie galagie si asta nu din politete, ci din cauza programului. A uite-le aici http://cadeti-academiadepolitie.ro/tur-virtual/

0 răspunsuri: