Persoana decedata sigur numai poate vedea mesajul, familia ei daca mai are contul persoanei decedate activ o sa vada mesajul, dar de unde sti ca a decedat sau cine ti a spus ca persoana căreia iai trimis mesajul este decedata? Si tu cunosteai persoana cand traia? Sau cum ai ajuns sa trimiti mesaje unei persoane ne cunoscute, era femeie sau barbat persoana care a decedat? Si in mesaj ce i ai scris?
Sa mori tu ca persoana decedata sigur numai poate vedea mesajul
Văzusem o știre că era de aici din comuna, ca vazusem asta.si.mai exact îți explic.omeneste n am de ce sa vă mint. Mă uitam.pe.mess din comv mai vechi având în 2013 Facebook u am dat prin conv zi am vrut sa vad când am vb ultima oară cu pers respectiva am vrut sa apăs pe mesaj și am apăsat pe butonul de apreciere din conversație, bineînțeles din neatenție. și de astă am spus
Buna.De ce mai conteaza daca vede mesajul sau nu? Daca nu a desemnat pe nimeni sa se ocupe de contul personal(ai optiunea aceasta), stai linistit ca nu va vedea nimeni. Ai sters conversatia si ai blocat-o crezand ca vine sa te bantuie?